Home » , » M-Λ ΚΚΕ: Ο πρόεδρος του ΕUROGROUP είναι ανεπιθύμητος απ’ τον λαό μας!

M-Λ ΚΚΕ: Ο πρόεδρος του ΕUROGROUP είναι ανεπιθύμητος απ’ τον λαό μας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 | 5:47 μ.μ.


 Ανακοίνωση τύπου.

Βρίσκεται από σήμερα στην Αθήνα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup, δηλαδή ενός από τους μηχανισμούς με τους οποίους η ιμπεριαλιστική Ε.Ε. επιβάλει τη πολιτική της στις χώρες της συμμαχίας.

Η επίσκεψη του Γιούνκερ προβάλλεται ιδιαίτερα από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, αφού υποτίθεται ότι οι δηλώσεις του εμφάνιζαν μια φιλική στάση απέναντι στη χώρα μας.
Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, αφού οι δηλώσεις του επικεφαλής του Εurogroup, περιέχουν τη πολιτική του ραβδιού και του καρότου, και άλλοτε υποστηρίζει τη παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την άλλη δηλώνει ότι είναι τεχνικώς δυνατή η έξοδος απ’ το ευρώ!
Η επίσκεψη Γιούνκερ σήμερα την Ελλάδα συνδυάζεται με το αναμενόμενο ταξίδι του Σαμαρά στις πρωτεύουσες των κυρίαρχων δυνάμεων της Ε.Ε. για να εκλιπαρήσει για κάποια ψίχουλα απ’ τη μεριά των Μέρκελ- Ολάντ και Σία.

Για το λαό μας η παρουσία του προέδρου του Eurogroup δεν αποτελεί ούτε μια φιλική ούτε μια ουδέτερη παρουσία. Η παρουσία του αφορά στην οργανωμένη πίεση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων για ακόμα παραπέρα υποταγή της ελληνικής κυβέρνησης.
Για το λαό μας η παρουσία ενός ακόμα παράγοντα της τρόικα τίποτε καλό δεν διαιωνίζει για το μέλλον του.

Καλούμε όλους τους δημοκράτες, όλους τους αριστερούς, όλους τους κομμουνιστές να αποδοκιμάσουν τη παρουσία του. 

Ο κ. Γιούνκερ όπως και τόσοι άλλοι όμοιοι του είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας!


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger