Home » , » Ναι, «ΩΧ»…

Ναι, «ΩΧ»…

Από mitsos175 , Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012 | 10:38 μ.μ.

“Οι πληρωμένοι χειροκροτητές” είναι μια πρακτική που κατά κόρον χρησιμοποιείται από τα μέσα προπαγάνδας. Ο “τσοπάνης” ποζάρει στο φακό, τα “γίδια βελάζουν” ευχαριστημένα, λέει μετά ο πολιτικός τα δικά του, συνήθως “αρλούμπες” κλπ. Τι να κάνουμε όμως, υπάρχουν και τα “απρόβλεπτα”.

“Δεν αντέχω άλλο αυτή την άθλια κατάσταση, που μας συνθλίβει όλους, και εξερράγην”, είπε ο Αρτινός  συνταξιούχος πυροσβέστης, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Κάρολο Παπούλια σε μοναστήρι της Άρτας. Όταν  ο πρόεδρος ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησιάς, ο συνταξιούχος του είπε, "Καταστρεφόμαστε και δεν αντιδράς, αλλά υπογράφεις". 

 

Κατάλαβες Κάρολε; Άκουσα, εύχεσαι να περάσει η κρίση. Θα περάσει, όταν ο τελευταίος κηφήνας μπει στο ελικόπτερο κυνηγημένος από το πλήθος. Δεν αρκεί να εύχεσαι να περάσει η κρίση, πρέπει να Μην είσαι και Συνυπεύθυνος γι αυτή. Κι εσύ δυστυχώς, έχεις υπογράψει μαζί με τους άλλους πολιτικούς την καταστροφή ενός Λαού. Του Λαού που σας ταΐζει και σας ποτίζει, Κάρολε. Που σας δίνει προνόμια και εξουσία, ενώ ο ίδιος στερείται τα βασικά. 

Να ευχηθώ με τη σειρά μου, αυτός ο Λαός να καταλάβει επιτέλους, πως όσο τρώτε εσείς οι πολιτικοί, τόσο οι υπόλοιποι θα πεινάμε. Και να σας κόψει τη μάσα. Ωχ σκέπτεσαι τώρα. Ναι ωχ, όπως είπε και ο δημοσιογράφος στα κανάλια, γιατί χάλασε η εορταστική σούπα από τις αποδοκιμασίες.  

Κρίμα Κάρολε. Αλήθεια, πως και δεν έβαλες τα ΜΑΤ να πετάξουν όξω απ την εκκλησία τους ανθρώπους, για να είσαι ήσυχος; Το είχατε ξανακάνει άλλωστε στις 25 του Μάρτη. Είναι όμως κατάντια αυτό, Κάρολε. Να σε βρίζουν τόσοι πολλοί, για τόσα πολλά στα  γεράματα. Αλλά αυτό διάλεξες. Κακή επιλογή.

Αποδοκιμασίες  στο  http://www.youtube.com/watch?v=Mb9OeSmxuC4 


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2012 στις 12:02 π.μ.

Είναι φυσική η οργή, η διαμαρτυρία, η αποδοκιμασία απέναντι στους διαχειριστές της εξουσίας.

Όσο όμως οι διαχειριστές αντιμετωπίζονται όχι ως διαχειριστές (όπως και είναι), άλλα ως οι πραγματικοί κάτοχοι της εξουσίας, τόσο η εξουσία (της συσσωρευμένης, συγκεντρωμένης καπιταλιστικής ιδιοκτησίας, για να είμαι σαφής) θα διαθέτει περιθώρια και εφεδρείες για να συνεχίζει, με τη μια ή άλλη μορφή, την πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντά της σε βάρος των αναγκών της ζωής του εργαζόμενου λαού.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2012 στις 12:19 π.μ.

Μία δεκαπενταυγουστιάτικη ιστορία…


Τα πράγματα στην Άρτα έγιναν λίγο πιο αποκρουστικά απ ότι αναφέρεται. Λίγο αλλά ήταν πιο αποκρουστικά από κάθε άποψη, ακόμη και αποψάρα…

Ο Παπούλιας, αυτό το ξεχωριστό ιστορικό υποκείμενο που τόσο έχει εμπλουτίσει με πάμπλουτες εμπειρίες φτώχειας τη γενιά μας, όπως και τις προηγούμενες όπως και τις επόμενες, έφθασε στο μοναστήρι κατά της 9 το πρωί μαζί με τον προσωπικό στρατό κουστουμαρισμένων μπράβων αστυνομικών και άλλων .

Πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην περιπέτεια του Παπούλια να εξηγήσουμε ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη είχε στρατηγική σημασία λόγω της αρχιτεκτονικής του μοναστηριού. Ο χώρος της κυρίως επίσκεψης-ναός είναι ιδιαίτερα μικρός με περιορισμένο τον εξωτερικό χώρο, επίσης για να φθάσει κανείς από εκεί που θα τον αφήσει το αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολο να ασφαλίσεις ΟΛΟΥΣ τους χώρους από δυσάρεστες επαφές.

Όταν έφτασε ο Παπούλιας στις 9 το πρωί στο εσωτερικό του ναού βρισκόταν ήδη κάποιος κόσμος(ηλικιωμένοι γιαγιάδες ωε επί το πλείστον) τους οποίους και έβγαλαν από το εσωτερικό του ναού τα τσογλάνια της ασφάλειας του.. Επαναλαμβάνω , η ασφάλεια του Παπούλια άδειασε το ναό για να “χωρέσει” το μπόι του Παπούλια.
Επισήμανση πρώτη, τόσο οι “ανδρες” της ασφάλειας όσο και οι τραγόπαπες διακρίνονται για τη ζωώδη και σχιζοφρενή συμπεριφορά τους απέναντι στον κοσμάκη, τον οποίο απέβαλαν από το ναό.

Καθώς ο Παπούλιας ανέβαινε προς τον ναό δύο ηλικιωμένοι κύριοι άρχισαν να του τα λένε κόσμια, «άτιμε» και κάτι τέτοια.. Όρμησαν ασφαλίτες της φρουράς του Παπούλια που με εξαιρετικό ζήλο σήκωσαν στα χεριά και πάνω από τα κεφάλια των υπόλοιπων έβγαλαν από τον προαύλιο χώρο τον έναν από τους δύο κυρίους.. Επισήμανση δεύτερη.. αιδώ τα ζώα της αστυνομίας ξεπέρασαν κάθε απανθρωπιά, ο χειρισμός της υπόθεσης της απομάκρυνσης του ενός κυρίου είναι μόνο προσβλητική, μιλάμε για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο καθ όλα αξιοπρεπέστατο, όσο και έαν κάποιος διαφωνεί μαζί του πολιτικά. Θα μπορούσε να τους είχε και εγγόνια του αυτά τα τσογλανόπαιδα της αστυνομίας που πρόσφεραν τέτοιες υπηρεσίες σε μία κοινωνία που τους έχει και καλοταϊσμένους και αυτά προστατεύουν τον…Παπούλια, προσβάλλοντας απλούς ανθρώπους.

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει άμεσο οικονομικό πρόβλημα, αυτό μας δίνει την εικόνα μιας ατόφιας και ειλικρινής αντίδρασης σε ένα ξετσίπωτο ανδρείκελο(Παπούλια) που φέρει τεράστια ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα και που οι λεκτικές αντιδράσεις είναι το λιγότερο που του αξίζουν….

Κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι του Παπούλια στο Θεοτοκιό με την πίστη ότι σύντομα «οι Έλληνες θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους» όπως ειρωνικά δήλωσε..ποιός ο Παπούλιας αυτό το ξετσίπωτο ανθρωπάκι της νεότερη ελληνικής ιστορίας …

ΥΓ: Δυστυχώς υπήρξε κοσμάκης που επιδοκίμασε την επίσκεψη του Παπούλια … και δεν αναφέρομαι μόνο στα τοπικά τσόλια, δημοσιογράφους της πεντάρας και ντόπιους πολιτικάντηδες της τρύπιας δεκάρας…

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2012 στις 12:25 μ.μ.

Ο ένας από τους δυό κυρίους που τον πλησίασαν ήταν ο πατέρας μου που του έδωσε μια φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη, όπου στο κάτω μέρος είχε γράψει τον όρκο του ΕΛΑΣ, λέγοντας του μεταξύ άλλων "Πάρε "αντάρτη" τον όρκο που πρόδωσες". Ενας κύριος με πολιτικά τον απομακρυνε σπρώχνοντας τον και τον ρώτησε "Ποιός είσαι εσύ παιδί μου που με σπρώχνεις?"(σημ. ο πατέρας μου κοντεύει τα 80 ). Ηταν αστυνομικός Α ο οποίος μετά από λίγο τον άφησε να φύγει. Ο συνταξιούχος πυροσβέστης τον πλησίασε και του φώναξε Είσαι ανεπιθύμητος να φύγεις, τα πουλήσατε όλα, ντροπή σου κ.λ.π, για να απομακρυνθεί όπως όπως από την ασφάλεια του και να απομονωθεί μέσα σε κάτι χωράφια, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο κόσμος φώναζε Κάρολε προδότη φύγε, φέρτε πίσω τα χαράτσια κ.λ.π., ενώ οι περισσότεροι έφυγαν και δεν παρακολούθησαν ούτε την λειτουργία, στην οποία παρέστη ο πρόεδρος και οι τοπικοίπολιτικοί "άρχοντες". Οι δηλώσεις έγιναν κατά την έξοδο, αφού ο κόσμος είχε αποχωρήσει. Τα ελάχιστα χειροκροτήματα που ακούγονται είναι από τις τοπικές αρχές και τους πολιτευτές του τόπου. Ο λαός έδωσε άλλη απάντηση στον πρόεδρο, την οποία βέβαια τα κανάλια αποσώπησαν, γιατί δεν μπορούσαν να κατηγορήσουν κανέναν για οργανωμένα επεισόδια.

Ανώνυμος
17 Αυγούστου 2012 στις 4:38 μ.μ.

Μπράβο ξανά στους ανθρώπους αυτούς που σήκωσαν το αναστημά τους γιατί δεν έχουν μάθει να περπατούν με το κεφάλι σκυφτό όπως πολλοί άλλοι.
Το ότι τα κανάλια δεν μπόρεσαν να μιλήσουν για οργανωμένα επεισόδια όμως, δεν οφείλεται στις εμπνευσμένες και λεπτές κινήσεις του λαού, αλλά δυστυχώς στη ραθυμία που έχει υποπέσει μετά τις εκλογές.
Και για να μη γελιόμαστε, αν ο Παπούλιας ήταν αιρετός και κατέβαινε σε εκλογές με αντίπαλό του έναν λιγότερο επιθυμητό του συστήματος, τι νομίζεται ότι θα ψήφιζε και πάλι ο σοφός λαός μετά από πιέσεις, εκβιασμούς και όποια άλλη ακόμα δικαιολογία; Αντωνάκη δεν τρώμε τώρα στη μάπα; και δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε γιατί τον επιλέξαμε και από πάνω;
Ευτυχώς λοιπόν, που υπάρχουν και οι μη αιρετές μαριονέτες για να έχουμε να διαμαρτυρόμαστε εμείς οι υπόλοιποι.
Κατά τα λοιπά μπράβο στους γέροντες που δε θα πάθουν ποτέ αυχενικό όπως οι λοιποί δουλόπρεποι χειροκροτητές

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger