Home » , » Προκαλούν οι νεοναζιστές (Βίντεο)

Προκαλούν οι νεοναζιστές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 | 8:02 μ.μ.

«Άλλος έτρωγε ξύλο ως πιτσιρικάς στο σχολείο, άλλος κακοποιείτο από τον πατέρα του, άλλος μανιακός με τις πολεμικές τέχνες. Ορατές εξηγήσεις. Η ματαίωση, η απογοήτευση, ο θυμός, η εκδίκηση, ο πόνος, η θλίψη και τόσα άλλα ψυχικά τραύματα που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν είναι ορατά. Φανερώνονται μέσα από την εισαγωγή τους σε μία ιδεολογία που αυτή έρχεται να τα κουκουλώσει. Σαν το χώμα που καλύπτει τα τραύματα της φύσης και επιτρέπει πάνω σε αυτό να φυτρώσουν άγρια χόρτα, χωρίς ίχνος άνθους. Άνθρωποι που βρήκαν δύναμη στην αδυναμία τους».

 Χαράλαμπος Παν. Πίσχος ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής, αναφερόμενος στα άτομα που στελεχώνουν την νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον φύρερ της οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκο σε ένα εμπρηστικό κήρυγμα που έκανε στους οπαδούς της οργάνωσης του χτες σε μια γιορτή-παρωδία για τους 300 των Θερμοπυλών.
Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε, τα εμέσματα Μιχαλολιάκου. Σας συνιστούμε όμως να διαβάσετε το άρθρο του Στέλιου Ελληνιάδη «Χρυσή Αυγή: Χρυσή εφεδρεία της ολιγαρχίας»
 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

1 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:12 π.μ.

Σας καίνε οι αλήθειες?

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:47 μ.μ.

Πισω στην πηγαδα σου εσυ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger