Home » » Με ποιανού εντολή;!;

Με ποιανού εντολή;!;

Από mitsos175 , Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 | 11:02 μ.μ.


Αφορμή γι αυτό το κείμενο είναι κάτι που άκουσα στα κανάλια και με εξόργισε: Οι πωλητές συνειδήσεων, ή παρουσιαστές δελτίων αν προτιμάτε, μας έχουν πρήξει με τις εντολές Σαμαρά. Ένα όμορφο άρθρο με αστείες εικόνες κλπ παρουσιάζει μερικές απ αυτές:
• "Να μη χαθεί ούτε μέρα" η εντολή Σαμαρά (Η νύχτα;)
• Με εντολή Σαμαρά η επιχείρηση των ΜΑΤ στην Χαλυβουργία. (Το ξέρουμε.)
• Εντολή Σαμαρά: Τιμωρίες εξπρές για τους διεφθαρμένους του δημοσίου! (Ωραία. Πως θα τιμωρήσεις όμως τα στελέχη της ΝΔ;)
• Εντολή Σαμαρά για ταχεία προώθηση συγχωνεύσεων δημοσίων υπηρεσιών. (Μονολεκτικά Ξεπούλημα)
• Εντολή Σαμαρά: Καταγράψτε τα ακίνητα.(Ίδια με την παραπάνω εντολή).
• Εντολή Σαμαρά να διευκολύνουν οι αποκρατικοποιήσεις. (Ομοίως).
• Εντολή Σαμαρά: Εδώ και τώρα, συρρικνώστε το κράτος. (Το κατάφερες ήδη. Η Ελλάδα μισή έμεινε).  
• Κατ' εντολή Σαμαρά άμεσα τα μέτρα των 11,5 δις. ευρώ. (Ωχ, αυτή η εντολή τσούζει).
• Με εντολή Σαμαρά επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ "Ξένιος Ζευς". (Όχι του Αδόλφου;)» 
Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, πχ «Με εντολή Σαμαρά αφανίστηκαν οι δεινόσαυροι», υπάρχει και η σοβαρή πλευρά. Οι δημοσιογράφοι άρχισαν τα γνωστά κόλπα, που έκαναν και με το Γιωργάκη. Το γλείψιμο μέχρι «ο ηγέτης» να γίνει «παπάρα».       
Αυτό δείχνει, ότι τα κανάλια πρώτον λιβανίζουν το νέο αφεντικό, άρα το ΠΑΣΟΚ πάει οριστικά εκτός βουλής, και δεύτερο, φυσικά, ότι η δικτατορία συνεχίζεται. Δείχνει όμως και κάτι άλλο πιο βαθύ και πιο σημαντικό.
Είναι γνωστή η ανασφάλεια του Σαμαρά. Οι διαγραφές που έκανε, οι αψυχολόγητες κινήσεις να απειλούν με μηνύσεις εφημερίδες και η συστηματική λογοκρισία, αποκαλύπτουν την ανικανότητά του, κυρίως όμως τον πανικό που τον διακατέχει.
Έχει, σ αντίθεση με τον συνονόματο ποδοσφαιριστή, χάσει τη μπάλα.
Θα σας εξηγήσω: Ο κάθε πρωθυπουργός έχει πίσω του ένα ολόκληρο μηχανισμό, που προστατεύει το σύστημα. Λόγω του απίστευτου πλιάτσικου και των πολλών όρνεων, που μαζεύτηκαν πάνω από το κουφάρι της οικονομίας, ο μηχανισμός αυτός κλυδωνίζεται. Τα κομματόσκυλα, οι κόλακες, έπεσαν με τα μούτρα στο φαί και γκρινιάζουν για τα κοψίδια.
Τα μέσα προπαγάνδας προσπαθούν να εμφανίσουν την αποτυχία που ακούει στο όνομα Σαμαράς, ως «Σούπερμαν και πανταχού παρών», ακριβώς για να υπάρχει ένα κέντρο βάρους ένα σημείο αναφοράς, ώστε τα όρνεα να μη φαγωθούν μεταξύ τους.
Η «θεότητα» των παραφρόνων πολλές φορές Ρωμαίων Αυτοκρατόρων, είχε ως σκοπό την ενότητα της Αυτοκρατορίας.
Κατ αναλογία, η γαλάζια αυτοκρατορία πλησιάζει στο τέλος της. Τα γίδια βελάζουν και οι πραιτοριανοί ακονίζουν τα μαχαίρια. Η οικονομική κατάσταση που θα χειροτερεύσει θα απομακρύνει μάζες ψηφοφόρων από την ΠΟΛΑ. Το αν αυτοί οι δυσαρεστημένοι, κερδηθούν από την Αριστερά και δεν καταλήξουν σε κάποιο κόμμα «μαξιλάρι», είναι μια πρόκληση για εμάς και ταυτόχρονα μια ευχή. Η ΝΔ πάντως, βαδίζει στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, διαλύεται.
Επειδή όμως η προπαγάνδα, ιδιαίτερα όταν είναι ηλίθια, είναι εύκολα ανατρέψιμη, ας θυμηθούμε ένα ανέκδοτο:
Στη φασιστική Ιταλία ένας δάσκαλος λέει στους μαθητές:
- Παιδιά. Ήρθε διαταγή από εδώ και στο εξής, να αντικαταστήσουμε το δόξα σοι ο Θεός με το δόξα σοι ο ντούτσε (Μουσολίνι). Αυτό, γιατί ο Ντούτσε μας δίνει τα απαραίτητα, φαγητό κλπ. Έτσι, από εδώ και στο εξής πχ αν φάγαμε καλά θα λέμε «δόξα σοι ο ντούτσε!»  
Πετάγεται ένας μαθητής:  - Κι αν πεθάνει ο Ντούτσε, τι θα λέμε;
- Τότε σίγουρα θα πούμε όλοι δόξα σοι ο θεός, είπε με νόημα ο δάσκαλος.
Αφού γίνονται ΟΛΑ λοιπόν κατ εντολή του Σαμαρά (αλήθεια τους υπουργούς τι τους θέλει μετά); ας δούμε κάποιες άλλες εντολές:
«Με εντολή Σαμαρά υπάρχει λογοκρισία». «Με εντολή Σαμαρά (κι όχι της Τρόικας), βγαίνουν στο σφυρί 100.000 σπίτια». «Με εντολή Σαμαρά κόβονται μισθοί». «Με εντολή Σαμαρά κόβονται συντάξεις». «Με εντολή Σαμαρά ακριβαίνουν τα πάντα». «Με εντολή Σαμαρά κλείνουν σχολεία». «Με εντολή Σαμαρά απολύεται κόσμος». «Με εντολή Σαμαρά κλείνουν  Νοσοκομεία». «Με εντολή Σαμαρά χτυπάνε μετανάστες». «Με εντολή Σαμαρά καίγονται δάση». «Με εντολή Σαμαρά πληρώνουμε χαράτσι».Κι ακόμα: «Με εντολή Σαμαρά κλείνει το PC». «Με εντολή Σαμαρά ανατέλλει ο ήλιος». «Με εντολή Σαμαρά με τσιμπάν τα κουνούπια». «Το κείμενο αυτό γράφηκε με εντολή μαντέψτε ποιού; Του Σαμαρά!» κοκ.
Είναι ωραίο παιχνίδι. Γράψτε κι εσείς τις εντολές Σαμαρά. Και μην ξεχνάτε: ο Θεός περιορίστηκε ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ. Ξεφτιλίστε την προπαγάνδα. Στρέψτε την εναντίον τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger