Home » , » Σφαγιάζουν τα λαϊκά εισοδήματα (Βίντεο)

Σφαγιάζουν τα λαϊκά εισοδήματα (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 28 Αυγούστου 2012 | 9:03 μ.μ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η συνάντηση Σαμαρά-Στουρνάρα που είχε σαν αντικείμενο την νέα μεθόδευση σφαγιασμού των λαϊκών εισοδημάτων. Αύριο σε νέα επαφή που θα έχουν οι δήμιοι του λαού μας Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης θα βάλουν τις τελευταίες πινελιές στα νέα μέτρα αφαίμαξης του εργαζόμενου λαού –δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα μέτρα που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στην τρόικα μπορεί να φτάνουν το αστρονομικό ποσό ύψους 22 δισ. προκειμένου να λάβει θετική έκθεση και το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 31,5 δισ. ευρώ- και θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι της 14 Σεπτέμβρη.

 Είναι άσκοπο να επαναλάβουμε τι έλεγε η προγραμματική συμφωνία των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, όμως είναι πρόκληση να ακούς τον θλιβερό Κουβέλη να λέει σήμερα ότι ναι μεν θα «υπάρξουν αποκλίσεις από την προγραμματική συμφωνία», αλλά η ΔΗΜΑΡ «δεν είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει κυβερνητική κρίση».

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι χαρακτηριστικό για το τι μας περιμένει αν εξακολουθούμε να παρακολουθούμε μοιρολατρικά την εγκληματική κυβερνητική συμμορία να εκτελεί την αποστολή που τις έχει ανατεθεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger