Home » , » Ένα βρώμικο κόλπο

Ένα βρώμικο κόλπο

Από mitsos175 , Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 | 8:29 μ.μ.

Είναι ολοφάνερο, πως ο Σαμαράς θα είναι τρις χειρότερος από τον Παπανδρέου. Είναι αδίστακτος. Όχι μόνο δε θα κάνει καμιά διαπραγμάτευση, αλλά έχει σκοπό να εφαρμόσει τα πιο σκληρά και εξοντωτικά μέτρα που πάρθηκαν ποτέ.

Για να πετύχει την πιστή εφαρμογή του προδοτικού Μνημονίου και να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρωθυπουργική καρέκλα θα βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο τρομοκράτησης και προπαγάνδας, το οποίο θα έχει στόχο ολόκληρη την Αριστερά.

Τα κανάλια, πιστά φερέφωνα της εγκληματικής τρόικας, θα μεταδίδουν απίστευτα ψέματα για τα στελέχη του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, τους Αναρχικούς κλπ. Η αλήθεια των όσων λέγονται δε θα έχει καμία απολύτως σημασία για τους δοσίλογους. Γι αυτούς, θα αρκεί η εντύπωση που θα κάνουν αυτά που λένε, ο αποπροσανατολισμός από τα μέτρα χρεοκοπίας και ξεπουλήματος.

Τόσο τα στελέχη του ΚΚΕ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να περιμένουν πρωτοφανείς προσωπικές και άνανδρες επιθέσεις από site, εφημερίδες, κανάλια, υπό την καθοδήγηση του επικινδύνου κομπλεξικού.

Οι συλλήψεις και οι επιθέσεις σε Αναρχικούς, Αγανακτισμένους κα, θα ενταθούν. Ψεύτικες κατηγορίες χωρίς στοιχεία, θα αξιοποιούνται επικοινωνιακά, ώστε να δημιουργήσουν σύγχυση και να μειώσουν την αντίσταση. Φυσικά οι φασίστες της Χρυσής Αυγής θα έχουν και αυτοί ρόλο.

Η καπιταλιστική επίθεση έχει πλέον στόχο τόσο τη δημόσια περιουσία όσο και την αναδιανομή περιουσιακών στοιχείων των οικονομικά ασθενέστερων. Αυτό σημαίνει, ότι με τα μετρά αυτά, θα ξεπουληθούν τόσο η περιουσία του Ελληνικού Λαού (ΔΕΚΟ, λιμάνια, φυσικοί πόροι, νησιά κλπ), όσο και τα σπίτια, αγροκτήματα, εκείνων που δεν θα μπορούν να πληρώσουν τα χαράτσια.

Με πρόσχημα τη φοροδιαφυγή, θα βάλουν χέρι στην μικρή ακίνητη περιουσία των μισθωτών και των συνταξιούχων. Για να αμβλύνουν τις αντιδράσεις θα εξαπολύουν τη λάσπη προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Οι νέες μειώσεις των εισοδημάτων θα δημιουργήσουν εντονότερη ύφεση. Ο στρατός από εξαθλιωμένους σκλάβους, είναι ήδη στη διάθεση των πολυεθνικών, μεγάλων αφεντικών, όπου νόμιμα, χωρίς κανένα απολύτως εργασιακό δικαίωμα, δουλεύουν τζάμπα στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.

Το μέλλον εξαρτάται από μας. Η ενότητα της Αριστερά τώρα είναι απόλυτη αναγκαιότητα. Υπάρχουν διαφωνίες ουσιαστικές. Σεβαστές απόλυτα. Υπάρχει όμως και μια γενικευμένη επίθεση από πολλές μεριές, η οποία θα πρέπει να απαντηθεί.

Το ζήτημα είναι, ότι κάθε μέρα που περνάει, ο λαός μας όχι μόνο θα υποφέρει περισσότερο, αλλά και οι συνθήκες επανάκαμψης της οικονομίας γίνονται δυσκολότερες. Αυτό συμβαίνει, γιατί υπάρχει μια συνεχής οικονομική αιμορραγία προς τα άδικα τοκογλυφικά δάνεια, όπου τεράστια χρηματικά ποσά καταλήγουν στις τσέπες ξένων κυρίως αρπακτικών. Χρήματα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για υποδομές στην υγεία, την παιδεία, για επενδύσεις κλπ.  

Η ένταση των αγώνων και η σκληρή αντιπαράθεση με τις μαριονέτες του ΔΝΤ και της ΕΕ είναι η μοναδική εγγύηση, ότι τα σχέδια τους δεν θα υλοποιηθούν. Ο Σαμαράς πρέπει να πέσει όσο το δυνατόν ταχύτερα, για να μην κάνει μεγαλύτερη ζημιά.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

9 Ιουλίου 2012 στις 9:35 μ.μ.

έτσι ακριβώς είναι.Όσο για την ενότητα της αριστεράς,το ξέρεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα.Το ζήσαμε ήδη.

9 Ιουλίου 2012 στις 10:59 μ.μ.

Γιατί ρε Ικτίνε δεν υπάρχει ελπίδα; Όταν τα αγγούρια θα αρχίσουν να "εισέρχονται" και να τσούζουν και στα πρόβατα που νόμιζαν πως εσαεί θα την γλύτωναν, αυτά δεν θα παρατήσουν τους τσομπάνηδες και όλοι μαζύ να τους πάρουμε φαλάγγι;
Ας την παλαίψουμε λοιπόν αυτή την γ...νη ελπίδα, μπας και μας κάτσει.
Άλλωστε οι ταράτσες δε φεύγουν, εκεί θάναι...

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2012 στις 11:00 μ.μ.

Στην αριστερά υπάρχουν τάσεις, ρευματα...δεν μπορεί να είναι ενωμένη. Αυτό που απαιτείται ειναι οι επαναστατικές "πρωτοπορείες" να διαγραψουν την στηριξη στα καταπιεστικά παλαι ποτε "σοσιαλιστικά" καθεστωτα και να ανοιξουν το επαναστατικό δρόμο. Με αυτοοργανωση και συλλογική δραση για την "αποκτηση ταξικης συνειδησης" καθε απλου εργατη. Οι συνειδήσεις διαμορφωνονται στο δρομο...ο Σαμαρας βοηθαει...δεν ξερω αν αποδεικτει χειρότερος του γιωργακη θα το δειξουν οι αναγκες του ξενου και ντοπιου κεφαλαίου...αν δεν ανταποκριθεί η αριστερα στα γεγονοτα θα ανταποκριθεί ο λαος...η ανατροπη ειναι μια δυνατοτητα...ψηλά τις σημαιες του αγωνα για τη ρηξη με το σαπιο καπιταλιστικό συστημα...

πανθηρας

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2012 στις 7:28 π.μ.

Αυτά να τα βλέπουν κάτι κρετίνοι που διαδίδουν σε αριστερά μπλογκ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όργανο της Αγγελοπούλου.

10 Ιουλίου 2012 στις 10:41 π.μ.

"Κρατάω" το:
"αν δεν ανταποκριθεί η αριστερα στα γεγονοτα θα ανταποκριθεί ο λαος...η ανατροπη ειναι μια δυνατοτητα...ψηλά τις σημαιες του αγωνα για τη ρηξη με το σαπιο καπιταλιστικό συστημα..."
...Και τον αγώνα μας από το μετερίζι του(έστω) ο καθένας και η καθεμιά.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2012 στις 3:54 μ.μ.

πάνθηρα μίλησες για πολλούς από εμάς….

14 Ιουλίου 2012 στις 5:35 μ.μ.

Ο Σαμαρας κτυπαει τον Αρβανιτη και την Κατσιμη με τον ΜΟΥΡΟΥΤΗ δεν εχει κοτσια να τους εξαφανισει φοβαται το πολιτικο κοστος για να δει Αντιδρασεις και για να βλαλει μεροκαματο γραφει αυτα που γραφει και ποιος ειναι Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ποιον εκπροσωπει και απο που πληρωνεται Μας ενοχλει η φασιστικη του Συμπεριφορα και πρεπει να σιωπησει γιατι ειναι Λαθραιο πολιτικο προσωπο αρα και επικυνδυνο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger