Home » , » Εξαθλιώνουν το λαό, αβαντάρουν τους "ημετέρους" (Βίντεο)

Εξαθλιώνουν το λαό, αβαντάρουν τους "ημετέρους" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 | 8:33 μ.μ.

Δυο ειδήσεις από το σημερινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha –τις παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- μας δείχνουν όλη την «φιλοσοφία» της σημερινής μνημονικής κυβέρνησης. Βασικός στόχος της να εξαθλιώσει τα λαϊκά στρώματα και να χαρίσει στους «ημετέρους» της ότι μπορεί να φέρει δημόσια έσοδα.

Αρχικά στο βίντεο παρακολουθούμε το νέο μαζίρι στις συντάξεις –με το πλαφόν που επιβάλετε και το οποίο μπορεί να πέσει ακόμα και στις 2.000 ευρώ- τις τεράστιες μειώσεις στο εφάπαξ και στα κοινωνικά επιδόματα. Επιπλέον έχουμε επέκταση του νέου μισθολογίου και στις ΔΕΚΟ τη μη ανανέωση συμβάσεων στο δημόσιο και περαιτέρω υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και Παιδείας.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται ένα καραμπινάτο σκάνδαλο με τον ΟΠΑΠ προκειμένου να εξυπηρετηθούν «συγκεκριμένα συμφέροντα στενών φίλων και συνεργατών του πρωθυπουργού» όπως κατάγγειλε δημόσια ο Π. Καμένος.

 (Ριγμένος φαίνεται ότι είναι άλλος επιχειρηματίας τα συμφέροντα του οποίου εξυπηρετεί ο Alpha γ’ αυτό όλο το μένος του σταθμού ενάντια στην εταιρεία του Κόκκαλη που φαίνεται ότι αυτή την στιγμή είναι ο εκλεκτός καπιταλιστής της συγκυβέρνησης)


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 1:02 μ.μ.

Η αποβλάκωση και η τρομοκρατία του λαού μέσω της τηλεόρασης καλά κρατεί.. μόνο που σε όλα υπάρχει ένα όριο,το ξέσπασμα του λαου θα είναι απότομο και βίαιο και μάλιστα οσο καθιστερη τοσο ποιο βιαιο θα είναι και τόσο μεγαλύτερη διαρκεια θα εχει.Σε τι θα εξελεγχθεί εξαρτάτε απο πολλους παραγοντες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger