Home » , » Ανέστειλαν την απεργία τους οι Χαλυβουργοί

Ανέστειλαν την απεργία τους οι Χαλυβουργοί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 | 4:01 μ.μ.

 Είναι εντελώς παρακινδυνευμένο να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο για την σημερινή απόφαση την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Χαλυβουργία Ασπροπύργου η οποία αποφάσισε την αναστολή της απεργίας. (107 ψήφισαν υπέρ της αναστολής, 14 κατά και 29 απείχαν από την ψηφοφορία).

Θα επιδιώξουμε αυτές τις μέρες να έχουμε μια αναλυτική συζήτηση με χαλυβουργούς –και να μην αρκεστούν στις όποιες τηλεφωνικές πληροφορίες μπορεί να έχουμε- και την οποία συζήτηση θα παραθέσουμε σε βίντεο.

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Γ.Σ. του σωματείου των Χαλυβουργών μας αιφνιδίασε, γιατί μόλις χτες μετά την συνάντηση που είχε το Δ.Σ των εργαζομένων Χαλυβουργών με τον υπουργό εργασίας Γ. Βούρτση, ο πρόεδρος του, Γ. Σιφωνιός είχε εκδώσει γραπτή δήλωση η οποία ανέφερε:

«Ο υπουργός Εργασίας της συγκυβέρνησης, για άλλη μια φορά, εμπαίζει τους απεργούς της Χαλυβουργίας. Στη συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου, το μόνο που δεσμεύτηκε είναι να μεταφέρει τις προτάσεις στον κ. Μάνεση και στις 10 το βράδυ να μεταφέρει την απάντηση του Μάνεση στο ΔΣ του Σωματείου.
Μαζί με τα ΜΑΤ που έχει στείλει για να περιφρουρήσει τον απεργοσπαστικό μηχανισμό του Μάνεση, λειτουργεί και ως ταχυδρόμος του, για να μην έρχεται ο ίδιος στη συνάντηση και κουράζεται.
Είναι καθαρό ότι με την τακτική του αυτή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για τον Μάνεση, για να χτυπήσει το σωματείο και τον αγώνα μας.
Χρειάζεται όλοι οι χαλυβουργοί να συσπειρωθούμε γύρω από το σωματείο μας, να το περιφρουρήσουμε και να συμμετάσχουμε μαζικά στην αυριανή μας συνέλευση για να αποφασίσουμε τα παραπέρα βήματά μας».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

28 Ιουλίου 2012 στις 5:21 μ.μ.

Αναδημοσίευση από αστικά media

Οπως αποφασίστηκε επίσης, στις 6 το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του εργοστασίου και όπως είπαν, αν έχουν αποχωρήσει τα ΜΑΤ, θα μπουν στους χώρους εργασίας.

Οι απεργοί συναντήθηκαν χθες με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση απο τον οποίο ζήτησαν την άμεση επαναπρόσληψη κάποιων από τους απολυμένους συναδέλφους τους και την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από το χώρο του εργοστασίου.

Όπως υποστηρίζει η πλευρά των απεργών, χθες το βράδυ, επικοινώνησε ο γραμματέας του υπουργού με το προεδρείο του σωματείου και τους ενημέρωσε οτι λόγω των συγκυριών, η ιδιοκτησία της Χαλυβουργίας δεν μπορεί να κάνει δεκτό το αίτημά τους για την επαναπρόσληψη τουλάχιστον 40 απολυμένων συναδέλφων τους και την απομάκρυνση των ΜΑΤ απο το εργοστάσιο.

Υπενθυμίζεται οτι τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου, μετά απο εισαγγελλική εντολή έγινε επέμβαση των ΜΑΤ στο εργοστάσιο που κυριολεκτικά άναψε το φιτίλι για την κόντρα κυβέρνησης και αριστεράς.

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 5:43 μ.μ.

Το σιγουρο ειναι οτι ειναι μια ηττα των ηρωικων
εργατων απεργων της χαλυβδουργικης. Τα αιτια και οι ευθυνες γι αυτη την ηττα οι μονοι που μπορουν
να μας πουν την αληθεια ειναι οι ιδιοι οι απεργοι
Ο λογος λοιπον στους απεργους!!!!

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 5:53 μ.μ.

ΑΝΤΕ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ-ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΜΑΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΑ ΜΑΤ ΤΑ ΚΝΑΤ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 160 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΞΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 6:26 μ.μ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΦΟΥ ΕΛΗΞΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ, ΤΗΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΡΕΦΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΕΕΙ... ΜΠΑΧΑΛΑ!

28 Ιουλίου 2012 στις 6:39 μ.μ.

Η εισήγηση που έγινε απόφαση στην συνέλευση των Χαλυβουργών
http://www.pamehellas.gr/fullstory.php?lang=1&wid=2495

Και οι καλοθελητές βέβαια είναι πρώτοι! Βέβαια ήταν εκεί στην πύλη 9 μήνες τώρα...και αυτοί πεινάγανε!!! Δεν ντρέπονται λέω εγώ!

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 7:05 μ.μ.

ευγε μεγαλε συγκρουσιακε τυπε!το προβλημα δεν ειναι τι αποφασισαν τα κνατ(που δεν θα τα υπερασπιστω σε καμια περιπτωση)αλλα το οτι ο αγωνας των χαλυβουργων δεν γειωθηκε με την κοινωνια .το οτι δεν συγκροτηθηκαν δεσμοι ταξικης αλληλεγγυης και οχι γιατι δεν ειχαν επαναστατικη ονειρωξη κατι τυποι σαν και σενα !τα χουμε δει κι τα συγκρουσιακα σας που καταληγουν !σε παυση κινημτος για κανα χρονο και μολις φτανει ο κομπος στο χτενι πλι ερχονται οι αυτονμοι φετιχιστες της συγκρουσης και πνιγουν ,ελπιζω απο επναστατικη αφελεια και οχι κτι χειροτερο,τις οποιες αντιδρασεις εκφραζονται με τη συγκρουσιακη θηλια που δενει χειροποδαρα τ εργατολαικο κινημα και αφηνει μια χουφτα ανθρωπους ικανοποιημενους που εχουν εναν ιδιωνυμο ηδονισμο με την ατελεσφορη συγκρουση!κ σε καθε περιπτωση δεν υπαρχει πιο βαθεια ταξικη συγκρουση απο το να απαρνηθεις το μεροκαματο σ για 272 μερες για να παλεψεις για σενα και τ δικαιωματα της ταξης σ!οποτε μαλλον η δικη σ συγκρουση ειναι παιδικη χαρα μπροστα στην πραγματικη ταξικη συγκρουση που στην προκειμενη φαση γινεται κατα βασιν με πολιτικα μεσα

28 Ιουλίου 2012 στις 7:35 μ.μ.

να μας πουν οι ίδιοι οι χαλυβουργοί για τα ανταλλάγματα, γιατί η παύση της απεργίας πάρθηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία... ή μήπως πρέπει να ρωτήσουμε τον περισσό;; λέω μήπως....

apogoiteusi
28 Ιουλίου 2012 στις 7:59 μ.μ.

Sigoura einai duskolo na bgalei kapoios sosta sumperasmata.

Oli ti vdomada afou irthan ta mat o kosmos stin perifrourisi tis apergias meionotan diarkos kathe mera. Toso apo allileguous oso kai apo tous idious tous xalyvourgous. I megali poreia tis Paraskeuis perase mprosta apo tin puli kai dialuthike meta xoris epeisodia. Oi poreies tis Deuteras mazikes alla makria apo to ergostasio...

Ti thelo na po: Otan pernaei mera ti mera kai vlepeis ta mat apo to venzinadiko pou se xoun kleisei san ta pontikia, me tous apergospastes kai ta fortiga na mpainovgainoun tote i ligeis tin apergia prin ekfulistei teleios i prospatheis na tis doseis sugkrousiako xaraktira.

Opote, apo ti mia eixame to PAME pou protostatise men apo tin arxi kai xaris sto opoio eftase mexri edo i apergia na pigainei sumfona me tous "kanones" eite krinontas oti mia sugkrousi de tha exei apotelesma eite oti de mporei na kerdisei kai apo tin alli exeis alles dunameis pou kanoun men kritiki sto PAME alla stin ousia de dosan to paron eidika tin vdomada auti mprosta stin puli gia na dosoun kouragio stous apergous pou eixan meinei pragmatika monoi.

Kata tin apopsi mou eprepe kai to PAME na kinitopioisei to mixanismo tou pragma to opoio den to ekane oste na exei mia alli dunamiki i parousia ton apergon kai oi upoloipoi asxeta me to PAME eprepe na dosoun to paron kai na voithisoun se oti apofasizan oi apergoi epitopou sto ergostasio kai oxi na lene ma de mas kalesan. Paradeigma oi apokleismoi fiasko tis ethnikis me tous mpatsous na einai triplasioi apo tous apergous kai filous.

Etsi, toulaxiston an erxotan i ita as eixe ginei prota prospatheia na kleisei i ethniki kathimerina oste na askithoun pieseis. As eixe ginei prospathia ti Paraskeui i kai ti Deutera me poreia sti xalyvourgia kai pali na anoikei i puli me sugkrousi me ta mat kai as xreonotan i katastoli kai to kratos ta opoia thumata.

Anti giauto i simerini eisigisi tou Sifoniou emoiazei me epikideio me korones gia niki alla gemati vlemata me itopatheia ktl ktl...

Apopsi mou oti i apergia auti teleiose prin tin ora tis kai oti oloi prepei na anatheorisoun tin taktiki tous.

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 8:07 μ.μ.

περιέργως πως, εγώ βλέπω στην Ισπανία τους εργαζόμενους όλων των συνομοσπονδιών να είναι μαζί στις διαδηλώσεις (και τις πιθανές συγκρούσεις). Μήπως πρέπει αυτό να μας προβληματιζεί;

Ταμπαχανιώτης
28 Ιουλίου 2012 στις 8:10 μ.μ.

Το ξεπούλημα της Αγροτικής, το νέο πακέτο-σοκ των 15 δις όσο και η άγρια αστυνομική επιχείρηση εναντίον των απεργών Χαλυβουργών, καταδεικνύουν ότι μάλλον ο τόπος βρίσκεται ενώπιον της πλέον παραδομένης , αυταρχικής, ταξικής και επικίνδυνης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης!
Γιαυτό θέτει σε όλους τους δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας και ιδιαίτερα τις δυνάμεις της Αριστεράς μπροστά στις ευθύνες τους για ένα μεγάλο, ισχυρό, ενωτικό και αποτελεσματικό αριστερό-προοδευτικό δημοκρατικό μέτωπο!

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 9:15 μ.μ.

Οι χαλυβουργοι εκαναν το καθηκον τους ,κατα τη γνωμη μου το παιχνιδι χαθηκε στο Βόλο και οχι στον Ασπροπυργο αν γινοταν απεργια και στο αλλο εργοστασιο του Μανεση τοτε τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 10:01 μ.μ.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΣΕΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ,ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΕΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 10:21 μ.μ.

Όσοι καθόμαστε και κριτικάρουμε από το πληκτρολόγιό μας καλοπροαίρετα,εκτός των τρολ και έμμισθων, ας αναλογισθούμε πρώτα:

- Τί έχουμε κάνει στους δικούς μας χώρους εργασίας, όσοι εργαζόμαστε, τα τελευταία 4-5 χρόνια για τα δικά μας θέματα;
- Τί σόι αντιπροσώπους στείλαμε στα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα το 2010, πόσοι απ' αυτούς βγήκαν βουλευτές το 2012 και με ποιες σημαίες;
- Ποια η δική μας και των σωματείων μας, έμπρακτη αλληλεγγύη στον αποδεδειγμένο 9μηνο αγώνα των χαλυβουργών;
- Ποιες οι νίκες οι δικές μας, που δεν κατάφεραν οι χαλυβουργοί;
- Η Χαλυβουργία και οι απεργοί της, μάλλον, τελείωσαν. Τώρα τί θα έχουμε να ασχολούμαστε και να κριτικάρουμε από τους καναπέδες και τα πληκτρολόγια, όσο έχουμε να τα πληρώνουμε;

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 12:23 π.μ.

Κατα τ'άλλα κάποιοι μιλάνε για κοινωνικοποίηση των μέσω παραγωγής...

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 1:06 π.μ.

Έτσι το κάνεις το ντου στα εργοστασία????

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 1:29 π.μ.

@Ανώνυμος 29 Ιουλίου 2012 12:23 π.μ.

Δηλαδή αν οι απεργοί σε καλούσαν να πας στο εργοστάσιο να το δουλέψεις κοινωνικοποιημένα και να διαθέσεις την παραγωγή στην "αγορά", κόντρα σε Μάνεση, Σαμαρά κλπ κεφαλαιοκράτες και πολιτικό τους προσωπικό απέναντι, τα ΜΑΤ υπερασπιστή τους κι εσύ καθ' όλα αστικά παράνομος, θα το έκανες;

Μακάρι, αλλά θα έβγαινες απ' το payroll της Κατεχάκη. Το αντέχεις;

Κάτι άλλο απ' τη φράση "κοινωνικοποίηση των μέσω παραγωγής" δεν έμαθες τόσα χρόνια στη σχολή; Τζάμπα σας πληρώνουμε καραγκιοζοπαίχτες;

Έχω πληροφορίες για κάνα-δυο του συναφιού σας που πρόδωσαν τον όρκο σας και σας καρφώνουν ασύστολα και ονομαστικά στο Κόμμα. Προσέχτε...

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 12:28 μ.μ.

subutai red είπε...
συμφωνώ μαζί σου σε όλα!
συνεχίζουμε στα "καυτά" πληκτρολόγια μας...

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 4:52 μ.μ.

Να προσέχουν τι Subutai red?
Μη τους απολύσουν από την ασφάλεια ή μήπως ανασυστήσει το ΚΚΕ την ΟΠΛΑ;

Αυτά τα διαδικτυακά πρακτοριλίκια δεν βοηθούν και ιδιαίτερα το κόμμα σου. Θα το καταλάβετε εν καιρώ κι αυτό.

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 7:28 μ.μ.

είμαι ο 12.23.Περαστικά σου sabutai red.Το Κόμμα έχει παρτίδες με ασφαλίτες;Για πες τα αυτά στον κόσμο του Κόμματος,γιατί μάλλον εσύ είσαι της Κ.Ε για να ξέρεις τέτοια μυστικά.Πάμε τώρα στα σοβαρά(σοβαρά είπαμε,οπότε εσύ δε χρειάζεται να συνεχίσεις να διαβάζεις):Τιμή και δόξα στους απεργούς και σε όσους τους στάθηκαν όλες αυτές τις μέρες της απεργίας.Ακόμα κι αν τα αιτήματά τους ήταν οικονομίστικα έδειξαν ότι ξέρουν να μάχονται.Τώρα τι ακριβώς μεσολάβησε και τερματίστηκε η απεργία ας μας το εξηγήσεις εσύ που είσαι και της Κ.Ε.Κάποιοι είπαν ότι η απεργία απέτυχε λόγω Βόλου.Μα από την αρχή γνωρίζαμε ότι ο Βόλος δε θα συμμετείχε.Τώρα όσον αφορά για την κοινωνικοποίηση η ανάρτηση είχε την έννοια ότι για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή μα πάρα πολλή.Αλλά εσύ για να είσαι εκεί που είσαι σίγουρα θα έχεις αστυνομική αντίληψη της ιστορίας γιατί έτσι σε έχουν μάθει.Δεν πειράζει θα μάθετε όταν μεγαλώσετε...Χαιρετίσματα...
Αντώνης

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 9:42 μ.μ.

Οκ, πάω πάσο...

Το χούμορ μας είναι χάλια μαύρα.

Δεν έχει την λεπτή καλαισθησία ενός πιτσιρίκου, μιας ρένας δούρου.

Δε σφάζει με το μπαμπάκι και δε χαϊδεύει απαλά τα ευαίσθητα μικροαστικά αυτάκια σαν του Αλέξη.

Ούτε φτάνει στα επίπεδα του υπερβατικού διαλογισμού των αριστερών διανοητών.

"εν καιρώ" δε χρειάζεται να καταλάβουμε τίποτα, τα βιώνουμε τώρα δα.

50% μειώσεις στα οικογενειακά μας εισοδήματα, 1,κάτι εκ. ανέργους, μετανάστευση, συσσίτια, θάνατος...

Και όλα αυτά για ένα νόμισμα και μια ένωση φετίχ, από δεξιά κι αριστερά. Κι έναν ανθρώπινο καπιταλισμό της 2ας παρουσίας, με υγιή επιχειρηματικότητα, κράτος με κοινωνικό πρόσωπο και συμπράξεις αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Να είστε καλά που συνεχίζετε να μας διασκεδάζετε, εμάς τους λίγους που ξεχάσαμε να πεθάνουμε σύμφωνα με τον κορυφαίο σας ευρωδιανοούμενο.

Πίσω στα καυτά σας πληκτρολόγια πάλι...

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 10:05 μ.μ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΘΕΩΡΙΣΕΤΕ ΕΜΜΙΣΘΟ ΤΡΟΛ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΥΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΩ subutai red

Ανώνυμος
29 Ιουλίου 2012 στις 10:18 μ.μ.

Οι χαλυβουργοί για 9 μήνες απαρνήθηκαν το εισόδημά τους για τον ηρωικό αγώνα τους. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους κάνει μαθήματα «επαναστατικότητας». Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι τακτικισμοί του ενός ή του άλλου αριστερού χώρου/κόμματος αλλά όσο συνεχίζονται τα ξεκατινιάσματα σαν και τα σχόλια εδώ ή εδώ (δες δεύτερο σχόλιο http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7883.html) δεν πάμε πουθενά. Μόνο με συντονισμό όλων των πληττόμενων τάξεων και ευρεία αλληλεγγύη (ντάξει εκτός από διάφορους «περίεργους» όπως η επίσκεψη ΧΑ) κερδίζονται οι αγώνες. Σύντροφοι έχουμε πόλεμο και ο εχθρός είναι καλά οχυρωμένος, εμείς?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger