Ξεφτίλα

Από mitsos175 , Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 | 4:33 μ.μ.


Τα τρένα και τα λεωφορεία βλάπτουν τη δημοκρατία!!! Δεν είναι δικό μου συμπέρασμα. Το είπε ο σοφός μπουμπούκος. Ξέρετε, ο Άδωνης, αυτός που ξέρει και από γεωγραφία. Που είπε, ότι ο Ισημερινός και το Εκουαδόρ είναι διαφορετικά κράτη!

Τι είπε πάλι ο πλασιέ προπαγάνδας; Ότι είναι ξεφτίλα, να πάνε στη βουλή οι βουλευτές με λεωφορείο! Μόνο με πολυτελές αυτοκίνητο πρέπει να κυκλοφορούν.

Αγόρι μου. Δικά σου λογάκια είναι αυτά, ή της Ευγενείας; Μάλλον δικά σου είναι. Όπως και τότε που απειλούσες το indymedia. Ώστε Άδωνη, όλοι εμείς, που δεν έχουμε πολυτελές αμάξι, είμαστε ξεφτίλες; Πέστα μανάρι μου, να δει το γίδι τι ψηφίζει.

Αλλά Άδωνη, είχα την εντύπωση, πως άλλα ξεφτιλίζουν τον άνθρωπο. Το να λες αυτά που λες εσύ για παράδειγμα. Το να ψηφίζεις μνημόνια, τα οποία όπως λες σιχαίνεσαι, αλλά πάλι θα τα ξαναψήφιζες!, το να ξεπουλάς τη χώρα και το λαό, το να κόβεις μισθούς, συντάξεις, φάρμακα από ασθενείς, να κλείνεις  παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία και όλα αυτά τα οποία κάνετε, για να έχετε αμάξια να κυκλοφορείτε.

Γιατί τα αμάξια σας, βουλευτά, δεν καίνε βενζίνη. Καίνε το φάρμακο του αρρώστου, καίνε το μισθό του φτωχού. Και σεις δεν τρώτε από τα δικά σας. Τρώτε τη σύνταξη του ηλικιωμένου, τρώτε την περιουσία του μικρομεσαίου. Και αυτό που κάνετε, είναι ξεφτίλα.

Ξεφτίλα επίσης είναι, να κρύβεσαι πίσω από τα φουστάνια της γυναίκας σου, όταν σε γιαουρτώνουν, ενώ όταν είσαι στα κανάλια ή πίσω από καμιά διμοιρία ΜΑΤ, να το παίζεις τσαμπουκάς.

Βέβαια, έχεις και κάποιο δίκιο, στ' αναγνωρίζω. Δεν μπορεί ένας βουλευτής από σας, που ψηφίσατε το προδοτικό μνημόνιο, να κυκλοφορεί άνετα. Θα πέσει φάπα στο λεωφορείο. Ειδικά τώρα μετά τα ραβασάκια της εφορίας, κι ας λένε τα ψεύτικα γκάλοπ σαχλαμάρες.

Αφού βλάπτουν τη δημοκρατία, κούκλε μου, τα λεωφορεία, τα τρένα κλπ, να μην πληρώσουμε άλλη φορά εισιτήριο. Ακούς εκεί. Εμείς θα τα πληρώνουμε, τα παλιομέσα μεταφοράς, για να καταργήσουν το πολίτευμα; «Δημοκρατικές» λιμουζίνες για όλους.

Γιατί η δημοκρατία έτσι φαίνεται. Από τα αμάξια και τα προνόμια των βουλευτών. Όχι από την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισονομία, το κράτος πρόνοιας για όλους. Αυτά είναι κομμουνιστικά πράγματα.

Συνέχισε τις κρυάδες Άδωνη. Τουλάχιστο θα πέσει λίγο η θερμοκρασία.  


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2012 στις 1:22 π.μ.

Είναι τέτοια η ανοησία και η υποκρισία του Μπουμπούκου που αν τον ρωτήσει κανείς για διευκρινίσεις είναι ικανός να πει ότι ξεφτίλα εννούσε το εισιτήριο που είναι πολύ ακριβό...

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2012 στις 1:23 π.μ.

Ρε σεις,η αναπαραγωγή των όσων επί τούτου λέει αυτό το φασιστόμουτρο,είναι η απόλυτη ηδονή γι αυτόν που νομίζει ότι κάτι είναι και ότι όλοι τον προσέχουν.Γράψετε τον στα αρχ@δια σας και μην ασχολείστε πλέον μαζί του.Αυτόν τον τυπάκο μόνο η περιφρόνηση τον συνθλίβει.Αυτό το φασιστοειδές,επειδή το μάζεψε ο Κομανέτσης, νομίζει ότι κάθε φορά που ανοίγει τον βόθρο του λέει και κάτι,αυτό είναι σπουδαίο.Α Γ Ν Ο Η Σ Τ Ε Τ Ο Ν....

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2012 στις 3:07 π.μ.

Θα σας ομολογήσω κάτι.
Όταν τον έβλεπα παλιά να προβάλλει την Ελληνική Αγωγή δεν τον σιχαινόμουνα.
Μπορεί να είχε κόλλημα με τα αρχαία,μπορεί να έδειχνε από τότε ότι ήταν εθνίκι,αλλά δεν προκαλούσε.
Άλλωστε και το σχολείο του κακό δεν έκανε,καλό έκανε,μάθαινε γράμματα όσους ήθελαν,σκεφτόμουνα.
Άπαξ όμως και μπήκε στην πολιτική τον σιχάθηκα εντελώς.Ξεφτιλίστηκε.Εύχομαι ειλικρινά κάποια στιγμή (ακολουθεί ρουκέτα,δείξτε αυτοσγκράτηση) να...τον μαζέψει η γυναίκα του και να του πει να γυρίσει στο ιδιωτικό του σχολείο και στο βιβλιοπωλείο του.Εκεί ήταν σεβαστός.
Τι διάολο,τι παθαίνει όλος ο κόσμος που μπαίνει στην πολιτική;
Τους ψεκάζουνε με κάτι και χάνουνε αυτόματα την όποια σοβαρότητά τους;
Καλά δεν στέκομαι στον κόσμο που πάει και τον ψηφίζει.Μου θέλετε και σοσιαλισμό πουλάκια μου,
ενώ εδώ πέρα έχουμε κόσμο που στέλνει στο κυνοβούλιο τέτοια...αστέρια.

Γιώργος Μήτρος
11 Ιουλίου 2012 στις 4:31 π.μ.

Εδώ έχουμε φίλε του 3:07 π.μ. κόσμο που έδωσε σχεδόν μισό εκατομμύριο ψήφους σε επίσημα ναζιστικό κόμμα.Για να πάρει τόσες ψήφους ένα αριστερό κόμμα,πρέπει να ¨φτύσει αίμα¨.Φυσικά σε όλα αυτά η "πολλή" Αριστερά που σνομπάρει a priori κάθε τι αυτοοργανωμένο (π.χ. ένα κοινωνικό ιατρείο,παντοπωλείο,ένα χαριστικό παζάρι κλπ).
Ο ναζισμός στη χώρα μας ρίζωσε.
Κρίμα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger