Home » , » Στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ VS Αθ. Πλεύρη (Βίντεο)

Στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ VS Αθ. Πλεύρη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 | 9:04 μ.μ.

Αξίξει πραγματικά να παρακολουθήσει κανείς το βίντεο που παραθέτουμε με την αντιπαράθεση μεταξύ του Αθ. Πλεύρη και του στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δ. Κουτσούμπα

Για να έχει κανείς αντίληψη του τι έχει προηγηθεί παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Να τα χαίρεται η ΝΔ τα ακροδεξιά μπουμπούκια της! 

Πανικόβλητος ο Σαμαράς μπροστά στη νέα ήττα που έρχεται στις 17 Ιούνη, επιστρατεύει μια λυσσαλέα επίθεση απέναντι στην Αριστερά. Αποκορύφωμα οι τηλεοπτικές δηλώσεις του Θ. Πλεύρη, ενός από τα φασιστοειδή μαντρόσκυλα που περιμάζεψε ο κος Σαμαράς από το κατεδαφισμένο Μνημονιακό ΛΑΟΣ για να χύνουν δηλητήριο κατά των αγωνιστών και των μεταναστών, εναντίον της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν θα τους περάσει! Ουσιαστικά υιοθετεί τη ρητορεία της Χρυσής Αυγής, η Νέα Δημοκρατία του κου Σαμαρά και των ακροδεξιών μπουμπουκιών του: του Θ. Πλεύρη που έχει συνεργαστεί στενά με την Αστυνομία και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ευλογώντας τα ρόπαλα και τα μαχαίρια στις επιθέσεις κατά των αγωνιστών και των μεταναστών, του υπόδικου Ψωμιάδη που –δικαίως– θεωρεί τη Χρυσή Αυγή «αδερφό κόμμα», του ροπαλοφόρου Βορίδη, της ακραίας νεοφιλεύθερης Ντόρας Μπακογιάννη. Δεν πρόκειται παρά για έναν ξεπεσμένο εσμό πολιτευτών της δεξιάς, βγαλμένων από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας, που το μόνο που τους ενώνει είναι η αδίστακτη δίψα τους για εξουσία.

 Ανήκουμε σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Εμείς είμαστε οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται, είμαστε οι επιστήμονες που τα μνημόνια που ψήφισαν ο κ. Πλεύρης και η παρέα του μας έχουν καταστήσει άνεργους όπως και 1.500.000 ακόμη εργαζόμενους, είμαστε οι συνταξιούχοι που κατεβαίναμε στο Σύνταγμα, στις μεγάλες παλλαϊκές κινητοποιήσεις και τις απεργίες, για ένα καλύτερο αύριο, μαζί με εκατομμύρια εργαζόμενους που διαδηλώνουν και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια τους για το δικαίωμα στη δουλειά, στη σύνταξη, για το δικαίωμα στη ζωή. Είμαστε αυτοί που έπεφταν πάνω μας άπειρα χημικά και μας έπνιγαν, αυτοί που μας τσάκιζαν τα ΜΑΤ στο ξύλο και στη βία, την ώρα που οι Πλεύρηδες, οι Βενιζέλοι και οι Σαμαράδες σήκωναν το χέρι και έλεγαν «ναι σε όλα».

Δεν έχουν ούτε το ηθικό ανάστημα ούτε το δικαίωμα να μιλούν και να επιτίθενται στην αριστερά, και ειδικά στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Εκπροσωπούν ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που, λίγο πριν σβήσει από τον χάρτη, επιστρατεύει την πιο μαύρη προπαγάνδα απέναντι στους αγωνιστές και τις ιδέες της Αριστεράς προκειμένου, έστω και την τελευταία στιγμή, να επιβιώσει. Να τους στείλουμε στη τρύπα τους όσο γίνεται νωρίτερα, πριν η σαπίλα της πολιτικής τους δηλητηριάσει και άλλο τις ζωές μας.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή
www.antarsya.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2012 στις 10:45 μ.μ.

Δυστυχως, οι τηλεοπτικες συγκρουσεις εν ειδη καυγα, ειναι ο,τι επιζητειται απο εκεινους που στηνουν και δουλευουν για την σκουπιδο-τηλεοραση. Δεν ειναι ουτε ορθο ουτε παραγωγικο οι εκπροσωποι ενος αριστερου-κομουνιστικου κομματος να παρασυρονται απο το ρευμα.

Οταν εχεις αντιπαλο σου εναν αηθη ψευτη και συστηματικο απατεωνα ειναι αναγκαιο να διατηρεις την ψυχραιμια σου. Οι προσωπικες επιθεσεις ειναι βουτυρο στο ψωμι για παρομοιους συνομιλητες και σε καθε περιπτωση, θελοντας ή μη, παιζεις στο γηπεδο τους. Ο τηλεοπτικος χρονος σου πρεπει να αναλωθει σε πολιτικα ζητηματα. Οι επιθεσεις εναντια σε ενα πολιτικο προσωπο πρεπει να ειναι λεπτες και ειρωνικες (για οσους ειναι σε θεση να τις κατανοησουν, οι δε υπολοιποι δεν θα μεταπειστουν εξιατιας μιας σκληρης εκφρασης ...)

Επιπλεον ειναι καλο να γινεται μια προεργασια. Τα ερωτηματα που τιθενται στα τηλεοπτικα πανελ προς ολους εκεινους που ειναι εναντια στο κυριαρχο πλαισιο ιδεων ειναι τοσο πανομοιοτυπα και επαναλαμβανομενα που εχουν καταντησει μπαναλ. Εκπλησσομαι που αρκετες φορες οι συμμετεχοντες αριστεροι ομιλητες δεν ειναι σε θεση να δωσουν αμεσες τεκμηριωμενες απαντησεις και με τροπο που να απεγκλωβιζουν τη συζητηση απο τα θεματα της κυριαρχης ατζεντας.

12 Ιουνίου 2012 στις 11:44 μ.μ.

Τι λες ρε φίλε? Τον πάτησε τον Πλεύρη!

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 12:44 π.μ.

συμφωνώ σχεδόν σε όλα με τον πρώτο σχολιαστή..επίσης η προεργασία για ερωτήσεις του στυλ ΄΄καταδικάζετε τη βία απ όπου κι αν προέρχεται;΄΄ είναι απαραίτητη..οι απαντήσεις πρέπει να είναι ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες..η συντρόφισσα δικαιολογείται γιατί δεν έχει ξαναβγεί σε εκπομπή και η τηλεόραση χρειάζεται εμπειρία(αν και γενικά καλά τα πήγε)...(οφείλω να ομολογήσω ότι οι κκέδες φαίνεται να το έχουν δουλέψει πολύ αυτό το ζήτημα και παρατηρώ ότι συνήθως δίνουν τις ΄΄καλύτερες΄΄ απαντήσεις στις διάφορες προκάτ ερωτήσεις αντιδραστικών σε αντίθεση με τους συριζαίους που πολλές φορές σαν να τα μασάνε)

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 1:00 π.μ.

Re παπάρες της ΑΝΤΑΡΣΥΑς, όταν σας καλούν να καταδικάσετε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, γιατί δεν τους ρωτάτε αν καταδικάζουν τη βία των ΜΑΤ; Κι αν πουν ότι την καταδικάζουν, ρωτήστε τους αν τελικά τάσσονται υπέρ της διάλυσης των ΜΑΤ.

Τολστόϊ
13 Ιουνίου 2012 στις 5:48 π.μ.

καλά τα είπε η συντρόφισσα.

Θέλει να αγριέψουμε λίγο.

ανταρσυα παντού
13 Ιουνίου 2012 στις 9:13 π.μ.

Παπάρας είσαι ρε παληκάρι. Μπράβο Δέσποινα. Γερά όλοι. ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΝΤΟΥ

Μάρκομ Ξ
13 Ιουνίου 2012 στις 9:32 π.μ.

Αμέριστη στήριξη στη συντρόφισσα (όπως και σε κάθε σύντροφο/ισσα που μπορεί να βρισκόταν στη θέση της), γιατί είναι πραγματικά πολύ δύσκολο και απαιτεί περισσό θάρρος να αντιμετωπίζεις στο γήπεδό τους τα πιο αντιδραστικά τσιράκια του συστήματος. Τα ΜΜΕ είναι μέρος (όχι απαραίτητα το κύριο) του πολιτικού παιχνιδιού και όποιος θέλει να απευθύνεται σε μάζες και όχι σε παρέες, πρέπει να αξιοποιεί και αυτό το μέσο, όσο εχθρικό και αν είναι. Για αυτό λοιπόν, πολλά μπράβο και πάλι στη συντρόφισσα που στάθηκε απέναντι στον σκοταδισμό του Πλεύρη και του σιγόντου του Εισαγγελάτου.
Από κει και πέρα, έχει σημασία να γνωρίζουμε κάθε φορά όχι μόνο τι θέλουμε να πούμε, αλλά και σε ποιους απευθυνόμαστε. Επομένως, το ξεμπρόστιασμα ενός φασίστα, όσο εύκολο και αυτονόητο είναι στα μάτια και τα αυτιά ενός βαθιά δημοκρατικού ή αριστερού κοινού, τόσο πιο δύσκολο είναι όταν το κοινό είναι απροσδιορίστου ιδεολογίας και συνείδησης, ή ακόμα περισσότερο μάλλον κεντρώο και ολίγον συντηρητικό. Προσοχή εδώ. Ο συντηρητικός ή ο βολεμένος (με την καλή έννοια) προοδευτικός δεν είναι απαραίτητα φασίστας ή αντιδημοκράτης. Σε κάθε περίπτωση πάντως οι μη αντικαπιταλιστές, μάλλον αποτελούν την πλειοψηφία του λαού σήμερα. Άρα, έχει σε αυτή την περίπτωση νομίζω έχει περισσότερη σημασία, όχι να πεις όλα όσα θα ήθελες (γιατί δεν θα σε αφήσουν ή δεν θα τα καταλάβουν οι ακροατές), αλλά από αυτά που θα πεις να γίνουν κατανοητά τα περισσότερα.
Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία. Γιατί στην πράξη όταν βρίσκεσαι υπό την πίεση του "τηλεοπτικού χρόνου", αλλάζουν τα δεδομένα...

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 1:06 μ.μ.

μπράβο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Τον έσκισε τον Πλεύρη!!!!!

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 5:10 μ.μ.

Πραγματικά η συντρόφισσα ήταν εξαιρετική, από τις καλύτερες παρεμβάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην τηλεόραση και δεδομένου του συγκεκριμένου περιβάλλοντος έδειξε το δρόμο για πως βαδίζουμε πάνω στο βούρκο. Όσο για τα περί καυγάδων θα πρέπει να το χωνέψουμε και εμείς και όλοι ότι είμαστε η αριστερά των καρκινοπαθών που ψάχνουν για φάρμακα, των συνταξιούχων που αυτοκτονούν, των μεταναστών που δέχονται δολοφονικές επιθέσεις μέσα στα σπίτια τους, των νέων που έχουν τη ζωή μπροστά τους αλλά κανένα μέλλον, του εκ περιτοπής εργαζόμενου των 400 ευρώ κ.α. Πάντως όχι του "συντηρητικού ή βολεμένου προοδευτικού" και αν αυτοί έχουν ή νομίζουν ότι έχουν την πολυτέλεια της ήρεμης συζήτησης και της ανταλλαγής επιχειρημάτων με το κάθε πλέυρη για το πόσο φασίστας είναι και για τη διάλυση των ΜΑΤ εμείς δεν έχουμε. Η τάξη χάνει την ελπίδα της μέρα με τη μέρα νιώθει ότι δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει και θέλει να εκδικηθεί, νιώθει ανήμπορη και είναι έτοιμη να δεχτεί τη προσφορά του εύκολου και βολικού, για τους αστούς, "πακέτου εκδίκησης" από τους φασίστες. Θα είμαστε εμείς αυτοί που θα μπούμε μπροστά να του δείξουμε ότι αυτή είναι η πιο κατάλληλη ώρα για τις μεγαλύτερες μάχες, τις μεγαλύτερες νίκες γιατί τελικά δεν έχει και δεν είχε ποτέ τίποτα να χάσει παρά τις αλυσίδες του;

Μάρκομ Ξ
13 Ιουνίου 2012 στις 6:30 μ.μ.

"...είμαστε η αριστερά των καρκινοπαθών που ψάχνουν για φάρμακα, των συνταξιούχων που αυτοκτονούν, των μεταναστών που δέχονται δολοφονικές επιθέσεις μέσα στα σπίτια τους, των νέων που έχουν τη ζωή μπροστά τους αλλά κανένα μέλλον, του εκ περιτοπής εργαζόμενου των 400 ευρώ κ.α."

Κατά τη γνώμη μου σ/φε, ΟΛΟΙ μας, πρέπει να είμαστε η αριστερά ΟΛΩΝ αυτών και ακόμα περισσότερων, ανεξάρτητα πόσο αυτοί (και όχι απλά εμείς) έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν να χάσουν μόνο τις αλυσίδες τους ή ότι έχουν μεν κάτι να χάσουν, αλλά θα κερδίσουν πολύ περισσότερα ακολουθώντας τον δρόμο της ταξικής σύγκρουσης ή τουλάχιστον έχουν να χάσουν πολύ περισσότερα αν δεν τον ακολουθήσουν.

συντροφικά,
Μάρκομ Ξ

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 6:54 μ.μ.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΤ!!!!! ΔΙΠΛΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ.

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2012 στις 11:16 π.μ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι σε μια συνέλευση μιλάμε έτσι στον ΔΑΚίτη και δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στην τηλεόραση; Γιατί να μην του λέμε αυτά που θέλουμε να του πούμε στ΄αλήθεια κι εμείς και όλος ο λαός; Επειδή υπάρχει "πολιτικός πολιτισμός;" δηλ. η υποκρισία που έχουν επιβάλλει τα κανάλια να μιλάμε σαν να είμαστε όλοι το ίδιο, με το σεις και με το σας; Ε δεν είμαστε ίδιοι με αυτούς και αυτό πρέπει να φαίνεται!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger