Home » , » Λεκτικοί τραμπουκισμοί σε πολίτη του πιο εθελόδουλου αστού πολιτικού στα κελεύσματα των ισχυρών ντόπιων και ξένων. (Βίντεο)

Λεκτικοί τραμπουκισμοί σε πολίτη του πιο εθελόδουλου αστού πολιτικού στα κελεύσματα των ισχυρών ντόπιων και ξένων. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 | 4:39 μ.μ.

Αυτό το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ' την χθεσινή διαδικτυακή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και πρέπει να το δείτε οπωσδήποτε.
Ο πιο εθελόδουλος αστός πολιτικός στα κελεύσματα των ισχυρών ντόπιων και ξένων, ο πιο πρόθυμος υπηρέτης των Μνημονικών συμφερόντων, ο Ε. Βενιζέλος, εκδηλώνει με τον πιο χυδαίο τρόπο των εξουσιαστικό του τσαμπουκά σε ένα πολίτη που «τόλμησε» να του κάνει μια ερώτηση που θα έπρεπε να είναι στο μυαλό όλων των ψηφοφόρων.

Παρακολουθήστε την νηφαλιότητα, τον συγκροτημένο τρόπο που διατυπώνει την ερώτησή του ο πολίτης και την αναίδεια, το θράσος και το «κασιδιάρικο» στυλ με το οποίο του απαντάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

(Μια διευκρίνιση. Στο μικρό κόμμα που αναφέρεται στο βίντεο ότι χρηματίστηκε από τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς είναι η ΠΟΛΑΝ, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2012 στις 8:28 μ.μ.

Οριστε ποιοι θελουν να μας κυβερνησουν ξανα για να μας σωσουν.Σκυφτα ανθρωπαρια.Μονο να γελαω μπορω πια μαζι τους,σιγα που θα τους φοβηθω.Η κυρια Διαμαντοπουλου μιλουσε χτες στην Καλαματα στο λιμανι.Πληθος κοσμου εκανε τη βολτα του,κανεις δεν την ακουγε εκτος απο καμια πενηνταρια ατομα.Ολα εδω πληρωνονται,κουφαλες θα εξαφανιστητε.

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2012 στις 8:56 μ.μ.

Ειναι αλητες κλεφτες και φασιστες χειροτεροι κι
απ τους χρυσαυγιτες. Αυτη η συμπεριφορα αυτου που σημερα ηγειται αυτης της εναπομεινασας κλεφτοσυμμοριας δεν πρεπει να μας εκλπησει. Ακομη
και οι χρυσαυγητες απ τις σχολες του ΠΑΣΟΚ και της
ΝΔ αποφοιτησαν,οποτε πρεπει να γνωριζει ο ελληνικος λαος οτι οι χρυσαυγητες υπολοιπονται των
δασκαλων του Πασοκο και της ΝΔ

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2012 στις 10:57 μ.μ.

Δεν είδα την εκπομπή κι έτσι δεν ξέρω αν ο κύριος (που κατ εμέ ήταν απαράδεκτα ευγενικός με τον μπενίτο), ήταν αρκετά οργανωμένος.
Γιατί το μόνο που θα χρειαζόταν, είναι μια εκτύπωση απ το άρθρο του βαξεβάνη για τα νομοθετήματα- κατορθώματα αυτουνού που κουράζεται για να μας σώσει και τρίψιμο στη μούρη.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 4:21 π.μ.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΘΡΑΣΟΣ!!...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ!!Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 1:15 μ.μ.

Βρίσκουν όμως και τα κάνουν. Και ο Βενιζέλος και οι προηγουμενοι και οι επόμενοι σωτήρες.
Γιατί όταν σου λέει ο Βενιζέλος "να 'ρθειτε να κυβερνήσετε" κι εσύ απαντάς "δε θέλω να κυβερνήσω, ψάχνω να βρω ποιος είναι ο κατάλληλος να με κυβερνήσει", βράστα και άστα.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 1:58 μ.μ.

Τολμαίε να αγριεύει και τους πολίτες η ήττα του θα είναι μεγαλειώδες…

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 3:14 μ.μ.

Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται...
Επειδή ο Βενιζέλος γνωρίζει ότι έχει άδικο και φοβάται, για αυτό γαβγίζει. Γαβγίζει από φόβο, επειδή ξέρει ότι οι μέρες της ληστο - απατεωνο - συμμορίας του τελειώνουν. Αυτή η βρωμερή φάρα που λέγεται ΠΑΣΟΚ, την επομένη των εκλογών θα έχει γίνει παρελθόν. Για πάντα. Θα σβήσουν από τον χάρτη. Ο κόσμος θα ξεχάσει ότι υπήρξαν. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα μεταφερθούν εκεί όπου ανήκουν. Στα σκουπίδια. Τα δύο κόμματα "αυτοκρατορίες" που βασάνισαν, εξαπάτησαν, υποδούλωσαν και λήστεψαν την Ελλάδα τώρα καταρρέουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Και δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό. Τρομάζουν καθώς διαπιστώνουν ότι ο λαός επιτέλους αποφάσισε να τους γυρίσει την πλάτη για πάντα.
Ο Βενιζέλος, από τώρα και στο εξής, σε κανέναν δεν θα μπορεί να φωνάζει κατά αυτόν τον απαίσιο τρόπο.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, από την επομένη των εκλογών δεν θα είναι πλέον κόμματα. Θα είναι απλοί λεκέδες στην ιστορία της Ελλάδας. Ο Βενιζέλος δεν θα είναι πλέον ένας "αρχηγός", αλλά ένα ταπεινό σκουπιδάκι. Για αυτό δεν υπάρχει λόγος πλέον να θυμώνουμε με την συμπεριφορά του. Μόνο να γελάμε μαζί του μπορούμε πλέον. Μόνον οίκτο μπορούμε να νιώσουμε για τον συγκεκριμένο πολιτικό και για την παρέα του όλη. Τίποτε παραπάνω.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2012 στις 6:32 μ.μ.

δεν αρκει ο εκλογικος καταποντισμος, ο οικτος, η περιφρονηση, δεν αρκουν ολα αυτα. Τα εγκληματα που εχουν συντελεστει εις βαρος της κοινωνιας ειναι τοσο μεγαλα, που πρεπει να γινουν καποιες δικες.
Καποιοι ανθρωποι, μαζι τους κι ο μπενιτο, στελεχος του βαθεως πασοκ εδω και πολλα χρονια, συμμετοχος και συνδιαμορφωτης και γνωστης, πρεπει να δικαστουν και να σαπισουν στη φυλακη, για ολα οσα επραξαν οχι μονο τα τελευταια δυο χρονια, αλλα για πολλα περισσοτερα που δεν πρεπει να λησμονηθουν.
Ειναι θεμα αξιοπρεπειας, εθνικης και ταξικης ταυτοχρονα, ειναι θεμα το αν θα συνεχισουμε να ειμαστε νωχελικοι υπηκοοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger