Home » , » Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη από τον Κλεάνθη Γρίβα. (Βίντεο)

Το ψυχογράφημα του Κασιδιάρη από τον Κλεάνθη Γρίβα. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 | 4:39 μ.μ.

Ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του ψυχίατρου Κλεάνθη Γρίβα για τα άτομα που στελεχώνουν τις νεοναζιστικές συμμορίες.
Μετά το γνωστό επεισόδιο με πρωταγωνιστή το στέλεχος της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος στην διαδικτυακή ραδιοφωνική του εκπομπή ζήτησε την προσέγγιση του Κ. Γρίβα στο νεοναζιστικό φαινόμενο.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τις εκτιμήσεις του γνωστού ψυχίατρου που αναφέρθηκε κύρια στην ψυχοσύνθεση των ατόμων που συμμετέχουν ενεργά στις νεοναζιστικές συμμορίες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2012 στις 5:09 μ.μ.

Το γέλιο του Μάκη στο 1:40 όλα τα λεφτά..

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2012 στις 8:54 μ.μ.

Ηταν ευστοχη και απολυτα κατατοπιστικη η εκτιμηση του κυριου Γριβα.Πρεπει να την ακουσουν ολοι οσοι ψηφισαν χρυση αυγη η ολοι οσοι δικαιολογουν τις πραξεις της χρυσης αυγης.Ξεχωριζω μια φραση του κυριου Γριβα,ειπε οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν με πολιτικους ορους.Εχει απολυτο δικιο,ειναι ανικανοι να επικοινωνησουν με το διαλογο ειναι κατι αγνωστο για αυτους και για αυτο στην παρουσα κατασταση ειναι ακρως επικινδυνοι.

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2012 στις 10:42 μ.μ.

Μπαφογιατρέ μου η μόνη δύναμη που μπορεί να τσακίσει το φασισμό είναι η ανάπτυξη του λαικού κινήματος.

Ελευθερία Ψυχογιου
9 Ιουνίου 2012 στις 10:59 μ.μ.

Συμπέρασμα : της κοντής τσουτσούς της φταίνε μετανάστες κι αριστεροί ...

Τολστόϊ
10 Ιουνίου 2012 στις 3:46 π.μ.

η χ.α. θα είναι καλή για να φυλάει τα σύνορα !!

μια και το προτείναν μόνοι τους δηλαδή....

τα σύνορα του Σουδάν βέβαια....

κατά τα τ' άλλα καλά τα είπε ο δάσκαλος Κλεάνθης !

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2012 στις 5:12 π.μ.

Ειναι χαρακτηριστικο πολλων εξ αυτων που πανε στα γυμναστηρια,μιλω εκ πειρας,οτι το φουσκωμενο σωμα,κυριως λογω συμπληρωματων διατροφης και λιγοτερο λογω εκγυμνασης μεσω βαρων,υποκαθιστα την ελλειψη προσωπικοτητας,που με τη σειρα της στηριζεται σε κομπλεξ,ειτε αυτα ειναι συνδεδεμενα με σεξουαλικου μεγεθους συσχετισμους,ειτε ειναι συνδεδεμενα με προβληματα εμφανισης.Ο φοβος δλδ,που θελουν να προκαλουν μεσω της '''φουσκωτης''εμφανισης τους,λειτουργει ως ασπιδα για τα κομπλεξ τους.Αν καταφερουν δε,οπως συμβαινει με μπραβους της νυχτας η με τους χρυσαυγιτες,αυτο το κομπλεξ,να περασει σε δευτερο πλανο και να γινονται '''χρησιμοι''σε διαφορες '''δουλειες'',τοτε θεωρουν τους εαυτους τους ανωτερους.Βεβαια ειναι απαραιτητο να βρισκονται σε συνεχη '''καλη''σωματικη κατασταση,διοτι ΕΙΝΑΙ μεσω αυτης,για να παραφρασω και τον Φρομ.

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:13 π.μ.

ΕΥΓΕ Κ.ΓΡΙΒΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ Κ.ΓΡΙΒΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger