Home » , » Ρατσιστικό αμόκ από τους νεοναζιστές (Βίντεο)

Ρατσιστικό αμόκ από τους νεοναζιστές (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 | 9:37 μ.μ.

Το ρατσιστικό αμόκ που έχει καταλάβει την νεοναζιστική συμμορία της Χ.Α δεν εκδηλώνεται πια μόνο σε επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες στους δρόμους αλλά και εισβολές στα σπίτια τους.

Ακόμα και τα στοιχεία που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι εντελώς πλασματικά αφού τα περισσότερα θύματα της φασιστικής-ρατσιστικής βίας φοβούνται να καταγγείλουν τους θύτες. Αν τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο οι απειλές και η τρομοκρατία που δέχονται από τους μπάτσους --ένα τέτοιο περιστατικό ακούμε και στο βίντεο- τους αποτρέπουν να υποβάλλουν μηνύσεις.

Ποια θα πρέπει να είναι η απάντηση του εργατικού κινήματος στα φασιστοειδή άνανδρα ασπόνδυλα είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί και να αποφασιστεί μέσα στους κόλπους του επαναστατικού και αναρχικού κινήματος. Η όποια απάντηση πρέπει να είναι συντονισμένη και οργανωμένη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Ιουνίου 2012 στις 11:39 π.μ.

Φασισμος: Πλανη ή επιλογη;

Το φως καιει το φασισμό;

Μετά το μπουγέλο και τα χτυπήματα του Κασιδιάρη σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, εναντίον της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλη, πολλοί πίστεψαν ότι όσοι ψήφισαν την νεοναζιστική οργάνωση, “χωρίς να ξέρουν”, τώρα δεν θα το επαναλάβουν, αφού η XA έδειξε το “πραγματικό της πρόσωπο”. Η εκτίμηση αυτή είναι προέκταση μιας άλλης, της σ. Αλέκας, που προέβλεπε καθησυχάζοντας το πανελλήνιο, πριν τις 6 Μάη ότι “μόλις οι φασίστες μπουν στη Βουλή θα βάλουν τις γραβάτες και θα γίνουν κοινοβουλευτικά αρνάκια”. Πάνω κάτω μια παρόμοια επιθυμία εξέφρασε πρόσφατα ο Στάθης προεξοφλώντας ότι το “φως καιει τον Φασισμό!“

Συνεχεια εδω: http://avantgarde2009.wordpress.com/2012/06/16/12/

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2012 στις 3:18 π.μ.

E, tα γνωστά, όταν δουν ότι τους έχουμε πάρει φαλλάγγι, (γιατί αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα), οι απόγονοι των δοσιλόγων θα στραφούν προς τις "ΣΥΜΜΆΧΟΥς δυνάμεις" όπως και στον εμφύλιο.....ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger