Home » » Τι κρύβει η μήνυση στην Κανέλλη.

Τι κρύβει η μήνυση στην Κανέλλη.

Από mitsos175 , Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 | 11:24 π.μ.

Αντιγράφω:
«Μήνυση για εξύβριση κατά της βουλευτού του ΚΚΕ, θα καταθέσει την Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Αθανάσιος Γκλαβίνας. Η κατάθεση της μήνυσης, όπως δημοσιεύει το enikos.gr, πάρθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και σύμφωνη γνώμη (μετά από ενημέρωση) και της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).
Αφορμή για την απόφαση αυτή ήταν όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, η λέξη «φασιστοτσόγλανα» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη την ώρα που βρισκόταν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, για να περιγράψει ορισμένους αστυνομικούς.
Η εκπομπή έγινε μερικές ημέρες μετά το περιστατικό χειροδικίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη προς την κυρία Κανέλλη.» ΠΗΓΗ
Η μήνυση κρύβει τον αντικομουνισμό των δυνάμεων καταστολής. Η χρυσή αυγή άλλωστε είναι πρώτη επιλογή των ΜΑΤ κλπ. Κρύβει όμως και μια προσπάθεια το θύμα της άνανδρης επίθεσης να παρουσιαστεί ως «ταραξίας». Να εξισωθεί  θύμα και θύτης.
 Και η Λιάνα και ο Κασιδιάρης είναι βουλευτές. Για να καταδικαστούν πρέπει να γίνει άρση της  ασυλίας. Όμως ο τραμπούκος είναι δις υπόδικος. Έπρεπε λοιπόν και στην αντίθετη μεριά να υπάρχει «κάτι μεμπτό» για να έχουν να λένε. Αν πει το ΚΚΕ να γίνει δίκη για τον λυσσασμένο, να πουν και οι άλλοι να δικαστεί και η Κανέλλη για εξύβριση…  Αβάντα στη χρυσή αυγή και αποπροσανατολισμός.
Στο μεταξύ τα χαράτσια και οι μειώσεις έρχονται με φόρα…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 12:32 μ.μ.

Στο πλαίσιο της «πάλης κατά του φασισμού και των φασιστικών οργανώσεων», το ΚΚΕ προχώρησε το 1932 στην σύσταση Αντιφασιστικών Ενώσεων Αυτοάμυνας.
Μια πολιτική που στηριζόταν στην εφαρμογή του «ενιαίου μετώπου», τόσο με τους «συντηρητικούς», όσο και με τους «αρχειομαρξιστές, λικβινταριστές, φραξιονιστές και ανοργάνωτους εργάτες.»

πηγή:http://ilesxi.wordpress.com/2012/06/21/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1/



Ξύπνα ΚΚΕ, τέλος οι περιφρουρημένες πορειούλες-λητανείες, το παρελθόν διδάσκει, αν το αγνοήσεις ξανά αυτές τις εποχές, τότε δε θα χρεωθεί σα λάθος και με μια συγγνώμη καθάρισα… αλλά σα σκοπιμότητα.

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 5:39 μ.μ.

Οι πορείες των εργατών ήταν πάντα περιφρουρημένες...! Όμως και εσείς μην κρύβεστε πίσω από την γσεε-αΔΕΔΥ, ΜΗΝ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΕΣ, ΤΟΥς ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕς, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗς ΚΟΝΤΡΑς ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ !!!

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 5:57 μ.μ.

ΕΕΕΕΕ....χμμμμμμμ....Ανωνυμε 12:32 τι εννοεις ακριβως "Ξύπνα ΚΚΕ, τέλος οι περιφρουρημένες πορειούλες-λητανείες"???????????????
Ακριβως αυτο εκανε τοσα χρονια, για να προφυλαχθει απο φασιστοσυμμοριες. Και αυτο θα συνεχισει να κανει τωρα πιο πολυ...Τι συμβουλη ηταν αυτη???
Αυτο καταλαβες απο αυτο το ιστορικο δεδομενο που μας ποσταρες? Οτι πρεπει να τελειωσουν οι περιφρουρημενες πορειες?????? κατι δεν μας λες καλα...

kage

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 8:31 μ.μ.

Λογικό μου ακούγεται:
η σύσταση Αντιφασιστικών Ενώσεων Αυτοάμυνας και το «ενιαίο μέτωπο»
εξηγείται με ήσυχες απομονωμένες πορείες για να διαφυλάξουμε την πολιτική μας καθαρότητα.
Προφανώς όσοι πρόκειται να αναμετρηθούν με καθεστώς και φασίστες θα είναι και πάλι μπαχαλάκηδες και προβοκάτορες.
Οκ το κατάλαβα.

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 9:34 μ.μ.

Η μήνυση είναι νομικά αβάσιμη. Έχει ήδη κριθεί εδώ και πολλά χρόνια ότι ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός μιας κοινωνικής ομάδας δεν αποτελεί εξύβριση ή δυσφήμιση. Πρέπει η απαξία να απευθύνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, εξατομικευμένα. Επομένως αυτό με τη μήνυση δεν ήταν μπαρούφα αλλά σκόπιμο πυροτέχνημα υποστήριξης της ΧΑ, αφού ακόμη κι οι πρωτοετείς στις μπαστοσχολές γνωρίζουν πολύ καλά τους όρους της εξύβρισης. Πολύ δε περισσότερο που τη μήνυση των Κοζανιτών την ενέκρινε και το κεντρικό του συνδικαλιστικό όργανο.

Απόφαση 10822/1998 Εφετείου Αθηνών

Δημοσιεύτηκε στη περιοδικό Ποινική Δικαιοσύνη έτους 1999, σελ. 570

Παράνομη αφισοκόλληση. Εξύβριση. Περιστατικά. Συγγνωστή πλάνη των κατηγορουμένων ως προς το δικαίωμα αφισοκόλλησης, λόγω της ύπαρξης ελαχίστων επιφανειών επιτρεπτής επικόλλησης αφισσών, της καθημερινής αφισοκόλλησης και της ανεκτικότητας των αρχών. Οι φράσεις των κατηγορουμένων "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" και "μπάτσοι τρομοκράτες" αναφέρονται σε ομαδικό χαρακτηρισμό αστυνομικών υπαλλήλων και δεν αποδεικνύεται ότι απευθύνονταν ως (εξατομικευμένη) εξύβριση του εγκαλούντος αστυνομικού. Αθώωση των κατηγορουμένων.

Σ
25 Ιουνίου 2012 στις 11:09 μ.μ.

Ποιες ειναι οι 'φασιστοστοσυμμοριες' κυριε[ΚΚ]Κage δεν μας λες?

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2012 στις 2:53 π.μ.

Oχι ρε Σ ειπε δεν σου λεμε ,έχουμε κανει καμια συμφωνία "

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2012 στις 6:42 μ.μ.

Η ιστορία μας διδάσκει..
Η αντιπαράθεση το 1933 έληξε με 86 δολοφονίες συνδικαλιστών αντιφασιστών και 43 Φασιστών οι περισσότεροι των οποίων εκτελεστήκαν από αναρχικούς τροτσκιστές ... τότε το ΚΚΓ προέτρεπε τα μέλη του σε αυτοσυγκράτηση...γιατί πίστευαν ίσως για την μη επικράτηση του Χίτλερ.. Μετά την επικράτηση άνοιξαν τα τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης για Κουμουνιστές και συνδικαλιστές .. οι Εβραίοι. ήρθαν μετά..
Μ>Δ.

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2012 στις 10:45 μ.μ.

Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, Λιάνα...
Οι μπάτσοι είναι φασίστες, τσογλάνια και το μόνο που κάνουν είναι να προστατεύουν τους κυβερνώντες και τους δισεκατομμυριούχους από τον "εχθρό λαό". Καμιά φορά συλλαμβάνουν και κανέναν κακοποιό, έτσι για τα μάτια του κόσμου, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Και φυσικά, ο πιο πιστός φίλος της Αστυνομίας είναι η Χρυσή Αυγή.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι το εξής:
Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους αστυνομικούς αυτού του βρωμερού και σάπιου συστήματος;
Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τους ταγματασφαλίτες της Χρυσής Αυγής;
Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτούς.
Τα ΜΑΤ και η Χρυσή Αυγή πρέπει να εξουδετερωθούν. Και θα τους εξουδετερώσει ο ίδιος ο ελληνικός λαός. Να μην ξεχνιόμαστε. Η αστυνομία είναι το χέρι του συστήματος.
Πέτρες στα ΜΑΤ σε κάθε απεργία. Ξύλο στους χρυσαυγίτες με κάθε ευκαιρία.
Αφού δεν μας σέβονται, ήρθε η ώρα να μας φοβηθούν.
Μόνο με μια εξέγερση θα ανατραπεί το σύστημα. Με κανέναν άλλο τρόπο. Ο λαός της Ελλάδας, που ανέδειξε τους μεγαλύτερους επαναστάτες δεν είναι δυνατόν να μένει απαθής απέναντι σε αυτούς που του κλέβουν την ζωή. Ας εξεγερθούμε λοιπόν. Είναι το καθήκον μας. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους λαούς του κόσμου που καίγονται από την λαίλαπα του Καπιταλισμού.
Σύντροφοι Κομμουνιστές! Σύντροφοι Αναρχικοί!
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger