Home » » Ανδρέας Λυκουρέντζος: Η επιβράβευση της αναλγησίας

Ανδρέας Λυκουρέντζος: Η επιβράβευση της αναλγησίας

Από β.ariaditis , Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 | 2:40 π.μ.


To ότι η κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη είναι μια μνημονιακή κυβέρνηση που ήρθε να συνεχίσει και  να επεκτείνει  την μέχρι τώρα βάρβαρη πολιτική   του μνημονίου δεν έχουμε καμιά αμφιβολία. 

Το ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη του νεοφιλελευθερισμού που την στελεχώνουν και την απαρτίζουν μαζί με τους διαχρονικούς καλοταϊσμένους τεχνοκράτες και  στυλοβάτες του αστικού εκσυγχρονισμού θα ρημάξουν και θα λεηλατήσουν τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων απόκληρων το ξέρουμε και το περιμένουμε.

Το ότι ο νέος υπουργός υγείας του Αντώνη Σαμαρά ήρθε να αναλάβει τον κατεστραμμένο χώρο της υγείας  με περγαμηνές μιας ανήθικης συμπεριφοράς με αλητοκουτσαβάκικο  στιλ και ταπεραμέντο,σε μια ευαίσθητη και πολύπαθη κατηγορία συμπολιτών μας,δεν το υποπτευόμαστε μέχρι που το σταχυολογήσαμε από :http://www.epohi.gτ/

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 18 ΑΝΩ Όταν ο βουλευτής, Αντρέας Λυκουρέντζος, απλώς... χέστηκε!

Το βουλευτή Αρκαδίας, Αντρέα Λυκουρέντζο, δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά. Γνωρίζουμε, όμως, και μάλιστα πολύ καλά, τα παιδιά από τη Ραδιοφωνική Ομάδα του 18 Άνω. Ξέρουμε τις προσπάθειες και τον αγώνα τους. Δημοσιεύουμε κείμενο καταγγελίας των φίλων μας και ελπίζουμε ότι σταδιακά, έστω, θα γίνει κατανοητό, ακόμη και από βουλευτές του είδους Λυκουρέντζου, ο αγώνας για την απεξάρτηση.

«Κατά τη διάρκεια της εκπομπής μας «Χαμογελώντας στο Φόβο» την ημέρα του Σαββάτου 23.9.2006, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο στη Νετ 105.80 και ώρα 3-4 μ. μ. επενέβη μέσω τηλεποικοινωνίας ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος βρίζοντας μέλη της ομάδας με χαρακτηρισμούς όπως «τσογλάνια, κωλόπαιδα» αλλά και με λόγια όπως «χέστηκα για τα ναρκωτικά» απαξίωσε τη δημόσια απεξάρτηση.
Το γεγονός αυτό έρχεται σαν αποκορύφωμα στον πόλεμο που δέχεται τα τελευταία χρόνια η δημόσια μονάδα απεξάρτησης 18 Άνω και τη φιλοσοφία του.
Φιλοσοφία ενάντια στην αδιαφορία της πολιτείας και του κράτους απέναντι σε κάθε κοινωνικό ζήτημα. Κοινωνικά ζητήματα με πόνο ανθρώπινων ψυχών που μάχονται για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Όσο και αν καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να απαξιωθεί. Απαξία που εκπρόσωπος της πολιτικής ζωής αυτής της χώρας με το τηλεφώνημά του και τα λόγια του μας την επιβεβαιώνει.
Απαξία που γεννά η κοινωνική ανισότητα στης οποίας το βωμό χάνονται καθημερινά άνθρωποι. Έτσι, εμείς αναλαμβάνοντας την ευθύνη του εαυτού μας μέσα στη διαδικασία απεξάρτησης, δεν θα γίνουμε αποδιοπομπαίοι τράγοι της κοινωνικής αδιαφορίας και θα συνεχίσουμε να λέμε τα όχι που μας κρατάνε ζωντανούς χωρίς να συμβάλλουμε στη ροή του συστήματος που γεννά και αναπαράγει εξαρτήσεις.
Σα ραδιοφωνική ομάδα τασσόμαστε υπέρ του διαλόγου, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα των απόψεων αλλά σε καμιά περίπτωση δε δεχόμαστε το υβρεολόγιο και την απαξίωση του καθένα στην προσπάθειά μας για επανακοινωνικοποίηση με ίσους όρους.
            
Η παραπάνω συμπεριφορά του εν λόγου κύριου υπουργού εγείρει πλείστους ηθικούς λόγους που σε άλλες χώρες και περιπτώσεις θα ήταν ζήτημα μαζικής κοινωνικής κατακραυγής και απαίτηση για παραίτηση. Στην σημερινή όμως Ελλάδα του τρόμου και του εκφασισμού τέτοιες συμπεριφορές είναι διαβατήρια και πιστοποιητικά ανέλιξης στην πυραμίδα του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που δυστυχώς αγγίζουν και μεγάλα τμήματα του κοινωνικού ιστού που εκφράστηκε με την εμπιστοσύνη του στο Ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής που οι ημέρες  και τα έργα της, είναι η ακραία απόληξη των συμπεριφορών τύπου Λυκουρέντζου 

Άξιος πολιτικός  τραμπούκος και συνεχιστής του Πάγκαλου, του Λοβέρδου, του Χρυσοχοϊδη, πολιτικός ομοϊδεάτης και ηθικού αναστήματος του Βουλγαράκη, του Ρουσόπουλου, του  Ζαχόπουλου, εξέχον μέλος του κλάμπ μιας αδίστακτης πολιτικής μαφίας με τις ευλογίες και την υποστήριξη μίας «αδιάφθορης»  Δημοκρατικής και δήθεν «Αριστεράς»
Ας τους υποδεχθούμε όπως τους ανήκει.

Στο δρόμο, με αγώνες.

  Χαμογελώντας στο Φόβο, καταργώντας το σύστημα και τις εξαρτήσεις που το αναπαράγουν και το συντηρούν.  
  β.ariaditis
    
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2012 στις 11:53 π.μ.

υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο ? Μη μας το γυρίσουν και μπούμερανγκ οι θεσμοθετημένοι γλύφτες του κεφαλαίου .

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 10:01 π.μ.

Και βεβαια υπαρχει αρκετο υλικο..για ολες τις περιπτωσεις σαν κι αυτη,αλλα και για αλλες αναλογες μ αυτην. Το θεμα παντα παραμενει το πως αξιοποιειται,ποτε αξιοιποιειται κι απο ποιους...Υ.Γ ο διαρκης και μονιμος αγωνας εναντια στην ουσιοεξαρτηση,στις αιτιες που την αναπαραγουν,αλλα και στη λογοκρισια,συνεχιζεται...

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:37 μ.μ.

αυτοι οι τυποι με το απυθμενο θρασος χρειαζεται καποτε να τους αναγκασουν οι αδικημενοι να ζησουν στις ιδιες συνθηκες που απαιτουσαν και απαιτουν οι ιδιοι να ζουμε ολη μας την ζωη .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟ !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger