Home » , » Απόλαυση

Απόλαυση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 | 4:10 π.μ.

Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο φτύσιμο από τα αστικά ΜΜΕ, που μέχρι τώρα όλο καλά λόγια είχαν να πουν για την ΔΗΜΑΡ, την «υπεύθυνη αριστερά» όπως έγραφαν κατά κόρο ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν το περίμενε ο Φ. Κυβέλης. Αφού τώρα πια εξασφάλισαν ότι έγινε το άλλοθι σε μια μνηνονική κυβέρνηση  του ρίχνουν χλαπάτσες και ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτηρίζουν κερδοσκόπο και τον παραλληλίζουν στα ίσια με τον Καρατζαφύρερ όπως κάνει το «Βήμα της Κυριακής», από όπου είναι και το σκίτσο που παραθέτουμε.

Η φυλλάδα που μέχρι χτες έκανε ύμνους για τον «συγκροτημένο και υπεύθυνο λόγο» του Φ. Κουβέλη σήμερα αφού ο ηγέτης της ΔΗΜΑΡ  έγινε το επίσημο δεκανίκι της μνηνονικής  συγκυβέρνησης τον παρουσιάζει πρωτοσέλιδα σαν ένα τυχάρπαστο πολιτικάντη –κακέκτυπο Καρατζαφέρη- γράφοντας: «Το φιλόδοξο σχέδιο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Το έχουν αντιληφθεί ουκ ολίγοι συνομιλητές του. Για να ευοδωθεί ίσως χρειαστεί να διαλύσει το κόμμα του )όπως δηλαδή ακριβώς έκανε και ο κύριος Κωστής Στεφανόπουλος με τη ΔΗΑΝΑ πριν αναλάβει πρόεδρος της Δημοκρατίας)».   

Απόλαυση. 

Ασχετο: Οι Γερμανοί όταν υποχωρούσαν απ’ την Ελλάδα το 1944 τους έλληνες προδότες που μέχρι τότε συνεργαζόταν με τις δυνάμεις κατοχής τους εκτελούσαν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

24 Ιουνίου 2012 στις 5:40 π.μ.

εγώ παιδιά θεωρώ ότι ο Κουβέλης ειναι απο τους ελάχιστους σοβαρούς πολιτικούς της Αριστεράς και δεν έχει καμία σχέση με τον φασίστα-καραγκιόζη Καρατζαφέρη

24 Ιουνίου 2012 στις 10:38 π.μ.

ο φωτης κουνελης ειναι οπως ελεγε η μαλβινα πασοκος με πολιτικα...θα χρεωθει πολλα και θα τον συνθλιψουν κομματικα.στον ιδιο ισως δωθει ανταλλαγμα ..στο κομμα του οχι ..την νεα δημοκρατικη αριστερα

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2012 στις 11:56 π.μ.

Άσχετο 2: Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς.

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2012 στις 7:32 μ.μ.

Το κόμμα του Φανούρη Κουνέλη δεν είναι αριστερό, αριστερή εφεδρεία είναι και άλλοθι παρέχει στη νέα κυβέρνηση, αυτό το ξέρουν όλοι όσοι πραγματικά ανήκουν στην Αριστερά. "Υπεύθυνοι" αριστεροί ήταν πάντοτε για μεν το σύστημα οι αρεστοί, για δε το κίνημα και την αριστερά οι συμβιβασμένοι, οι ενσωματωμένοι, οι προσκυνημένοι. Όποτε άκουγα ή ακούω για "σοβαρό" και "υπεύθυνο" αριστερό βάζω τα γέλια. Εκτός και εάν κάποιος θεωρεί ότι ο γραφικός πολιτικός Γιάννης Μπέζος ή ο φασιστοτραμπούκος ναρκοΨαριανός που φώναζε μαζί με τον Πάγκαλο μέσα στη Βουλή στον Χαλβατζή "κάτσε κάτω πράκτορα" (!, είναι προοδευτικοί και αριστεροί.

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2012 στις 7:57 μ.μ.

O ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2012 στις 10:33 μ.μ.

Ως γνωστόν τα πολιτικά πατσαβούρια μολις τα χρησιμοποιήσουν τα πετάνε...

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 12:34 π.μ.

Ο Πότης Κουνέλης είναι καλό ανθρωπάκι,γλυκούλι και καλοβολο.Αυτό δε θέλει να περάσει προς τα έξω;

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 4:10 π.μ.

Δεν ξέρω αν είναι καλόβολο ή πονηρό ανθρωπάκι, πάντως αριστερός πολιτικός δεν είναι σίγουρα, και η σχέση το κόμματος του με την αριστερά είναι όση είναι και της Τράπεζας της Ελλάδος με το ελληνικό δημόσιο.

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 4:31 π.μ.

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ?
ΟTAN Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ‘’ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ ΤΟΥ ΣΡΖ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. (ΘΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΣ ΚΟΡΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΛΥΓΜΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΤΟΥ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔ ΠΕΡΙ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ’’). ΗΡΘΕ Η 6/5 ΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, KAI THN KANANE ME ELAFRA ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ, ΑΠΟ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ. ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΝΤΕΡΜΠΙ. ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΚΟΡΟΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΛΥΓΜΩΝ, ΠΕΡΙ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑΣ’ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. 2ο ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΉΞΕΡΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟΙ (Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΑΠΟ 1000 ΜΕΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ. ΤΟ ΉΞΕΡΕ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ). ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΑΥΛΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΖΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ??
ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ‘’ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’, ΤΗΝ ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’, ΤΗΝ 2η ΕΝΤΟΛΗ , ΤΙΣ ΚΛΑΨΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ 27% ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ 0 ΤΣΙΠ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,(ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 4,5% ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ). ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ''ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.
ΚΑΛΟ ΤΟ ''ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ'' ΚΑΙ ΤΟ ''ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ'' ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. .

ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΜΕ, Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΗ , ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ Νο 2 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ .....ΡΙΖΕΣ. ΟΙ ΣΥΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΕΡΕΣ. ΤΟ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΔΑΦΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ?? ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΒ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ?

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 12:12 μ.μ.

Μπορεί να διαλύσει το κόμμα του για την προεδρία, μπορεί και να το διαλύσει για να το ενσωματώσει στο νέο ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει μετά τη δική του αυτοδιάλυση.
Έτσι κι αλλιώς θα έχει νέο όνομα και σύμβολα. Άνετα χωράει και ο Κουβέλης για να μας έρθουν αναγεννημένοι με τον αέρα του Κεντροαριστερού.
Να δείτε που θα διεκδικήσουν ενωμένοι και αναζωογονημένοι την εξουσία και πιθανόν να την κερδίσουν, για να δώσουν χρόνο στη άλλη δεξιά να αναγεννηθεί και αυτή, να ξαναπάρει μετά την εξουσία και πάει λέγοντας.
Και η ιστορία αυτή θα συνεχίζεται για να μπορεί ο λαός να πατάει στα σίγουρα και τα γνωστά και να ψηφίζει κάνοντας τον δύσκολο, τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα, που μέχρι χτες έβριζε και απαξίωνε.
Ας ξυπνήσουμε, αυτοί είναι οργανωμένοι, παίζουν καλά το παιχνίδι τους και έχουν πολλές εναλλακτικές.
Εμείς πότε;;;;

Ανώνυμος
25 Ιουνίου 2012 στις 6:35 μ.μ.

Ο Κουβέλης είναι αυτό που λέμε αριστερός της ασφάλειας.
Θυμάστε το αλήστου μνήμης ΚΚΕ εσωτερικού, το οποίο έγινε ΕΑΡ και τον Κύρκο να του απονέμουν τιμές οι βιομήχανοι και ο Σημίτης λίγο πριν αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο.
Κρίμα που δεν ζεί για να τον καμαρώσει.
Οι μάσκες έπεσαν....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger