Home » , » Θα γίνει η τηλεμαχία Σαμαρά-Τσίπρα;

Θα γίνει η τηλεμαχία Σαμαρά-Τσίπρα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 | 6:28 μ.μ.

 Πληροφορίες από το κόμμα της Ν.Δ αναφέρουν ότι το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά ψάχνει δικαιολογίες για να αναβληθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση του αρχηγού της Ν.Δ με τον Αλέξη Τσίπρα. Και αυτό γιατί ενώ στην αρχή πίστευαν ότι ο Α. Σαμαράς εκμεταλλευόμενος τις οικονομικές γνώσεις που έχει, την απειρία σε τέτοιες αντιπαραθέσεις του Α. Τσίπρα όπως και τις αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών του Σύριζα, θα κέρδιζαν πόντους στην εκλογική μάχη, τώρα αρχίζουν να το ξανασκέπτονται.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι η ηγεσία της Λεωφόρου Συγγρού δεν θέλει να ανοίξει η συζήτηση για το πώς θα διαχειριστεί την επόμενη μέρα των εκλογών, αν γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ, μισθούς, συντάξεις, φορολογικές δηλώσεις, περικοπές στο κοινωνικό κράτος, απολύσεις στο δημόσιο, αφού υπάρχουν ήδη οι έγγραφες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους δανειστές του ελληνικού κράτους ο Α. Σαμαράς.

«Δεν κερδίζονται οι εντυπώσεις», λένε επικοινωνιολόγοι της Ν.Δ., απλώς με το να αναδεικνύεις αντιφάσεις στην πολιτική πρόταση του Σύριζα ούτε όταν επενδύεις στην καταστροφολογία-κινδυνολογία αν επικρατήσει ο πολιτικός αντίπαλος σου. Αυτές είναι δοκιμασμένες, αποτυχημένες συνταγές.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:  Δημοσιεύουμε το μήνυμα σου γιατί όντως κάτι τέτοιες φήμες κυκλοφορούν. Πιστεύουμε, όμως, ότι δεν είναι εύκολο για την Ν.Δ να κάνει κάτι τέτοιο με δεδομένο ότι ο Μιχελάκης ήταν που είχε προτείνει αυτή την τηλεμαχία και ο Σύριζα την δέχτηκε. Αν υποχωρήσει στην πρότασή της η Ν.Δ θα έχει πολιτικό κόστος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger