Home » , » Λαμογιές με όχημα το διαδίκτυο

Λαμογιές με όχημα το διαδίκτυο

Από giorgis , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 | 12:05 π.μ.

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο έρχεται τώρα στην επιφάνεια μια λαμογία που έχει γίνει με όχημα το διαδίκτυο. Μιλάμε για την κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων κρατικών φορέων που κάποια γατόνια έχουν κάνει πάρτι με τα χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού.

Αυτή η ιστορία είναι παλιά, έχουν υπάρξει σωρεία δημοσιευμάτων και τώρα πάλι έρχεται στον αφρό με ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή ο βουλευτής της Ν. Δ. Ν. Νικολόπουλος. (Δείτε το σχετικό βίντεο από το κανάλι «Κόντρα»).

Πώς είναι δυνατόν όλοι να σφύριζαν αδιάφορα τότε που μια σειρά έντυπα έκαναν τις αποκαλύψεις παραθέτοντας μάλιστα στοιχεία (η φωτογραφία που παραθέτουμε είναι από το περιοδικό «Επίκαιρα») και όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα και τώρα να ζητείτε παρέμβαση εισαγγελέα κ.λ.π.;  Θα είμαστε άραγε κακόπιστοι αν σκεπτόμαστε ότι ο βουλευτής της Ν.Δ έμαθε ότι κάποιος "αρμόδιος" πολιτικός αντίπαλος του πήρε την σχετική μίζα και είπε να τον εκθέσει; Πάρτε επίσης υπ' όψιν σας τι λέγαμε σε ανάρτηση μας τότε: Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα είναι «φωτογραφικό» ώστε αυτοί που θα αναλάβουν αυτή την εργασία –κατασκευή νέων και «αναβάθμιση» ήδη υπαρχόντων ιστοσελίδων- έχουν «καπαρώσει» την δουλειά.

Γράφαμε επίσης τότε στο μπλοκ μας ανάμεσα στα άλλα: «Αναδημοσιεύουμε ένα χαρακτηριστικό πίνακα που έχει το περιοδικό και αναφέρει τα εξωφρενικά ποσά που δαπανήθηκαν για να κατασκευαστών τέτοιοι ιστότοποι. Για όποιον/α έχει έστω και μια στοιχειώδη γνώση από το διαδίκτυο του γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι και σ’ αυτή την περίπτωση έχει στηθεί μια καλή "μηχανή" για να παντελωνιάσουν χοντρά λεφτά "αρμόδιοι" και κολλητοί τους που ασχολούνται μ’ αυτό το αντικείμενο».


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger