Home » , , » ΚΚΕ, Mega, ANT1, Alter, MAT vs Αναρχικών!

ΚΚΕ, Mega, ANT1, Alter, MAT vs Αναρχικών!

Από giorgis , Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 | 3:03 μ.μ.

Στέλιος Ελληνιάδης - "Δρόμος της Αριστεράς"

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Η απέχθεια της μιας πλευράς για την άλλη έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Μια φραστική αντιπαράθεση γρήγορα εξελίχθηκε σε άγρια σύγκρουση. Στο πεδίο της μάχης κανένας δεν νίκησε. Αν δεν εμφανιζόταν η αστυνομία, οι αψιμαχίες θα συνεχίζονταν μέχρι να εξαντληθούν οι διαπληκτιζόμενοι. Στο πεδίο, όμως, της προπαγάνδας, το ΚΚΕ τους κατατρόπωσε. Οι θεωρίες για προβοκάτορες και παρακρατικούς, που δια στόματος Παπαρήγα εμπλέκουν όχι μόνο την κυβέρνηση και το ΛΑΟΣ, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ, επαναλήφθηκαν με παραλλαγές στις τηλεοράσεις και στη Βουλή, αμέτρητες φορές. Ένας ενορχηστρωμένος μονόλογος δικαίωσης του ΚΚΕ και αφορισμού των αντιεξουσιαστών, χωρίς αντίλογο. Η TV απεφάνθη! That's it!

Κάτι πήγε να ψελλίσει ο Οικονομέας για το ζήτημα της παρεμπόδισης, να πλησιάσουν στη Βουλή, όλων των άλλων, συνδικάτων, οργανώσεων και αντιεξουσιαστών που βρίσκονταν παρά τη θέληση τους στο κάτω μέρος της πλατείας, από το ΚΚΕ που ως άλλη εξουσία είχε αποκλείσει όλη την Αμαλίας, από την Πανεπιστημίου ως την Ξενοφώντος και τον Εθνικό Κήπο, αλλά χάθηκε μέσα στον καταιγισμό των δηλώσεων διαφόρων οικοδόμων που ό,τι και να τους ρωτούσαν στα τηλεπαράθυρα έβαζαν την κασέτα για αναρχοφασίστες, προβοκάτορες, ασφαλίτες, χρυσαυγίτες, συριζαίους, χίτες, ταγματασφαλίτες και λοιπούς, παλιούς και νέους εχθρούς της εργατικής τάξης.

Στα βραδινά δελτία ειδήσεων, ό,τι συνέβη σχολιάστηκε πανομοιότυπα από τον Παυλόπουλο, την Μάκρη, την Χούκλη και τους υπόλοιπους έγκυρους δημοσιογράφους και συνοψίστηκε από τον Τσίμα που δήλωσε με βεβαιότητα ότι οι αντιεξουσιαστές έκαναν «πρόβα μαζικής δολοφονίας» και από την Τρέμη που διαπίστωσε με ανακούφιση ότι «το ΠΑΜΕ υπερασπίστηκε την έννομη τάξη» αφού ο Πρετεντέρης έντρομος δήλωνε ότι «οι αντιεξουσιαστές θα είχαν μπει μέσα στη Βουλή» την οποία, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, «υπερασπίστηκε πατριωτικά το ΚΚΕ»!

Τα ίδια και περισσότερα στα πρωινάδικα. Καμπουράκης, Παπαδάκης, Αυτιάς, ακόμα και η Ελεωνόρα Μελέτη εξέφρασε άποψη, ολίγον σεξιστική, αλλά εντός γραμμής, χαρακτηρίζοντας τους αναρχικούς «άνανδρους»! Η λέξη «κουκουλοφόρος» ακούστηκε εκατοντάδες φορές την ώρα που τα πλάνα έδειχναν ξανά και ξανά τα μέλη των ομάδων του ΚΚΕ να εφορμούν συντεταγμένα με κράνη και ρόπαλα στους αντιεξουσιαστές που μάλλον πιάστηκαν στον ύπνο από το οργανωμένο στράτευμα που είχαν απέναντι τους! Κι όταν συνήλθαν, το έριξαν στον πετροπόλεμο που γενικεύτηκε με την ανακύκλωση των μαρμάρων! Κάποιοι ανεγκέφαλοι πέταξαν, ευτυχώς ανεπιτυχώς, μερικές μολότοφ στα τυφλά.

Το μίσος που εκφραζόταν και από τις δύο πλευρές ήταν τρομαχτικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε αντίπαλος που πιανόταν, δερνόταν αλύπητα, και από τους μεν και από τους δε, ακριβώς όπως κάνουν τα ΜΑΤ! Οι αντιεξουσιαστές, με την έναρξη της αντιπαράθεσης, σύρθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη από την πιο συγκρουσιακή μειοψηφία τους σε μία μάχη χαρακωμάτων με το ΚΚΕ. Και το ΚΚΕ, υποκύπτοντας όλο και πιο πολύ στις κολακείες των καθεστωτικών δημοσιογράφων που το εκθειάζουν για την ευταξία και τη νομιμότητα του, αλλά και στις διαθέσεις του πιο συντηρητικού κομματιού της κοινωνίας και της δικής του βάσης, δημιουργεί ένα μηχανισμό όχι άμυνας, αλλά καταστολής που συμπεριφέρεται σαν αστυνομία και την αναπληρώνει. Δεν είναι τυχαίο ότι μέλη του χτύπησαν και προπηλάκισαν ακόμα και μεμονωμένα άτομα, άντρες και γυναίκες που διαμαρτύρονταν φραστικά για τη βία που αντίκριζαν έκπληκτοι. Ομάδες οργανωμένες σαν διμοιρίες που είχαν ενωμοτάρχες επικεφαλής και οι οποίες δεν αρκέστηκαν στην περιφρούρηση του όγκου των οπαδών του ΚΚΕ, αλλά όταν έφτασε η αστυνομία καταδίωξαν τους αντιεξουσιαστές μέχρι την πλατεία Κολοκοτρώνη! Φρίκη με κράνος και μολότοφ!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 3:18 μ.μ.

Με τόση TV που βλέπει ο Ελληνιάδης είναι δυνατό να μην έχει τυφλωθεί;
Ο "Δρόμος της Αριστεράς" έχει γίνει ο δρόμος της ανεγκεφαλιάς... και της αντιστροφής της παργματικότητας. Κρίμα.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 3:19 μ.μ.

Ο εμετικός αντικομμουνισμός και ο αντί-ΚΚΕ γκεπελισμός δεν βαρύνει μόνο αυτόν που τον παράγει αλλά και αυτόν που τον ΑΝΑΠΑΡΆΓΕΙ.
Η προβοκατόρικη στάση της ΤV του Άδωνη κτλ μετατράπηκε σε φιλοΚΚΕ στάση!!!
Αλήθεια πότε θα μας ξανατραβήξετε το αυτί γιατί διασπούμε την ενότητα της Αριστεράς;;;;;

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 3:24 μ.μ.

Ακόμα και παιδί 5 χρονών καταλαβαίνει τη φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλεται να εξομοιωθεί το ΚΚΕ με όλους τους υπόλοιπους που αναφέρει ο τίτλος. Ωραία το παίζουν το παιχνιδάκι και το έπαιξαν από την αρχή τα ΜΜΕ. Κρίμα που ακολουθούν και έντυπα της Αριστεράς αλλά δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο, πάντοτε απέναντι ήταν αυτοί έτσι κι αλλιώς. Λάσπη από ποιόν; Από το Αλαβάνο, που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 3:49 μ.μ.

stamatiste na leitourgite diaspastika, o exros enas einai kai einai apenantu, gi auto stamatiste na xtypate dipla

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 4:08 μ.μ.

Nikos Xilouris & Chrisanthos Theodoridis
"Του Thanatou Paraggeila" !!!

Και λέω τις χαρόντισσας Στα χαροπαίδια λέω Ανάθεμά σας όφιδες Και άλλο πια δεν κλαίω Του Θάνατου παράγγειλα Του Χάρου παραγγέλνω Ανάθεμά σε Χάροντα Και μια κατάρα στέλνω Του Θάνατου παράγγειλα Του Χάρου παραγγέλνω Και λέω της χαρόντισσας Στα χαροπαίδια λέω ...

Ρούχο 'χω πράσινο
είναι αφόρεγο
Φορώ το και γελώ σε
Άρτος στο χέρι μου
είναι Επτάζυμος
Τρώγο το και θωρώ σε ...

Του Θάνατου παράγγειλα
του Χάρου παραγγέλνω
Του Θάνατου παράγγειλα
του Χάρου παραγγέλνω
Ανάθεμά σε Χάροντα
και μια κατάρα στέλνω
Και λέω της χαρόντισσας
Στα χαροπαίδια λέω
Και λέω της χαρόντισσας
Στα χαροπαίδια λέω

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!
Υπέροχο. Ελλάδα. Εύγε !!!

"...αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια,
λευτερώθη με άρματα και θυσίες..."
Γιάννης Μακρυγιάννης

Π.
23 Οκτωβρίου 2011 στις 6:12 μ.μ.

Αυτη ειναι η πολιτικη συμμαχιων στην οποια στοχευει η Αριστερα του ΣΥΡΙΖΑ? Μαλλον, συμμαχια με τους κουκουλοφορους προτιθεται να κανει ...μεσω εμετικης διαστρεβλωσης της πραγματικοτητας. Ελπιζω το αισχρογραφημα να μην εκφραζει την πλειοψηφια των στελεχων, μελων και φιλων. Αλλιως αισχος!

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 6:38 μ.μ.

γιατί τους κακοφαίνεται των ΚΚΕδων;
πάντα το μέτωπό τους ήταν στραμμένο ενάντια σε ότι αυτοί δεν εξουσίαζαν.
καιρός είναι να μάθουν να δέχονται την
πραγματικότητα έτσι όπως είναι και όχι
όπως την έχουν κατασκευάσει στους τέσσερις τοίχους του περισσού.
και η πραγματικότητα είναι ότι το ΚΚΕ με εκτελεστικό χέρι το ΠΑΜΕ-ΚΝΑΤ+ΜΑΤ ξαναέστειλαν την εργατική τάξη που τάχα θέλουν να εκπροσωπούν, στον παράδεισο του φόβου,της εκμετάλλευσης και της εγκατάλειψης.
μπράβο τους!!!

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 7:02 μ.μ.

Οι γεροδεµένοι "κοµµουνιστές", αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εµποδίζοντας τον «συνασπισµό» ακροαριστερών αναρχικών και απλού λαού, να σπάσουν τον αστυνοµικό κλοιό από την πλευρά του Μνηµείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για µία ακόµη φορά το σταλινικό ΚΚΕ έσωσε την αστική "δηµοκρατία"...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 7:21 μ.μ.

Είναι εκπληκτικό αλλά συμβαίνει, να μπαίνουν στο ίδιο σακί, το Κ.Κ.Ε. με τους γνήσιους καπιταλίστες! Έλεος συντρόφια, καλοπροαίρετη κριτική σε τυχόν λάθη, λογικό, αλλά όχι έτσι. Τελικά με τη φόρα που έχετε πάρει θα δείτε πως το Κ.Κ.Ε. φταίει για όλα... Κι αν το Κ.Κ.Ε. σας φταίει και σας εμποδίζει να μπείτε στη βουλή, γιατί δεν ορμάτε τις άλλες μέρες που το Π.Α.ΜΕ. φεύγει;

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 9:52 μ.μ.

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να λέμε τα αυτονόητα, όλοι έχουν πλέον καταλάβει, όσοι τουλάχιστον μπορούν στοιχειωδώς να σκεφτούν. Αυτοί που προσπαθούν να ενοχοποιήσουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ είναι απλά μια μειοψηφία, που τους αρέσει το μπάχαλο ή που ονειρεύονται ψηφουλάκια από μπερδεμένους και ελλιπώς ενημερωμένους κομμουνιστές. Εντάξει, υπάρχουν κι αυτά, αλλά οι κύριοι θα μείνουν στην ανυπαρξία τους...

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2011 στις 11:19 μ.μ.

Ορίστε, ορέ επαναστάτες τση πορδής : Αύριο, μεθαύριο η Βουλή θα είναι "αφύλαχτη" από το ΠΑΜΕ και το "κακό, το συστημικό κ.ά" ΚΚΕ... Γιατί δεν παίρνετε φόρα, να ορμήσετε και να την ...καταλάβετε !!! Τί σας εμποδίζει ; ; ; Η προς το παρόν εκτονώνετε την "επαναστατικότητά" σας με τις φασιστικού τύπου επιθέσεις και πυρπολήσεις κατά γραφείων του ΚΚΕ ;;;

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:21 π.μ.

Επειδή η πλύση εγκεφάλου του Περισσού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, μερικές απαντήσεις στους ΚΚΕδες σχολιαστές:
1)Η απόφαση του ΚΚΕ να περικυκλώσει ΜΟΝΟ του ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη βουλή -αν και η πρωτοβουλία της περικύκλωσης ΔΕΝ ήταν δική του- έχοντας στραμμένη την περιφρούρηση απέναντι σε όλους τους άλλους διαδηλωτες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ τη διέλευση και την προσέγγιση του κτηρίου της βουλής σε ΟΛΑ τα άλλα κομματικά, συνδικαλιστικά ή κινηματικά μπλοκ, αλλά ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ την διέλευση στους βουλευτές(!), ένα πράγμα συνεπάγεται. Με ολοφάνερη την οργή και τη διάθεση μεγάλου πλέον κομματιού απλού κόσμου να κινηθεί κατά της βουλής (το βίντεο με τη γιαγιά που πετάει πέτρες κατά των μπάτσων μαζί με νεολαίους κυκλοφορεί στο διαδίκτυο) και με δεδομένη την ύπαρξη των συγκρουσιακών, αντιεξουσιαστικών ομάδων (ή των προβοκατόρων κατά το ΚΚΕ) ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ οτι τα πράγματα θα οδηγούνταν σε ένταση και σύγκρουση και στο ΚΚΕ φυσικά δεν είναι χαζοί, αυτό το γνώριζαν! Άρα η ηγεσία του ΚΚΕ είχε ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ την σύγκρουση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο (ή τους προβοκάτορες κατά το ίδιο) για ψηφοθηρικούς λόγους, για λόγους μικροκομματικής συσπείρωσης (αλλά και για άλλους λόγους;;;), αδιαφορώντας για τις προφανείς γενικότερες αρνητικές συνέπειες που αυτή η σύγκρουση θα προκαλούσε στο αντικαπιταλιστικό κίνημα.
2)Αν το ΚΚΕ είχε αφήσει έστω και μια μικρή περιοχή προσέγγισης προς το κτήριο της βουλής ελέυθερη στα άλλα μπλοκ των διαδηλωτών, κανείς δε θα είχε ασχοληθεί μαζί του...
3)Όταν η περιφρούρηση του ΚΚΕ αποχωρούσε συντεταγμένα απο το κτήριο της βουλής, ταυτόχρονα και εξίσου συντεταγμένα έπερναν τη θέση της περιφρούρησης τα ΜΑΤ και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αποχώρησής της, τα ΜΑΤ εξαπέλυσαν απανωτές, ανηλεείς επιθέσεις και επιχειρήσεις σκούπα κατά των υπόλοιπων διαδηλωτών με σκοπό την οριστική τους διάλυση. Οι συγκρούσεις έφτασαν μέχρι την πλατεία μοναστηρακίου, για όποιον δεν το γνωρίζει.
Με τις υγείες σας και να χαίρεστε τις επιλογές της ηγεσίας σας...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:23 π.μ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΝΕΙ?

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 8:17 π.μ.

δηλαδη τα πρεζονια και τα αληταρια ειναι διαδηλωτεσ? αν θελετε να περασετε ναπατε πρωι και να εισαστε αντε 50000(χα χα χα!!!). κρατα ανοικτο το τηλεφωνο,θα σε παρουν απο την μπατσαρια για να παρεισ διαταγεσ για νεα προβοκατσια! τησ κουκουλεσ σασ τησ δινει η μπατσαρια η τησ πληρωνετε απο την τσεπη σασ ?

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 1:38 μ.μ.

Ο Εξαιρετικος οπως παντα στελιος ελληνιαδης ως πραγματικος σκεπτομενος και οχι συνθηματολογος οπαδος οπως οι απο πανω προλαλησαντες εκανε μια εξαιρετκη κριτικη για τα οσα συνεβησαν χωρις να υπολογιζει τις συνεπειες των συντηρητικων αριστερων - που θα βρει και μπροστα του. Τα σεβη μας.

ΥΓ εσεις οι αξεστοι που δεν τον γνωρζετε και τον κρινετε αηντε να ξεστραβωθειτε λιγο, διαβαστε και τιποτα απο αυτα που γραφει

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 1:43 μ.μ.

ΠΑΣ ΜΗ ΚΚΕ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ !!!ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. Α.Ε(ανωνημη-εταιρια)

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:37 μ.μ.

anonime 12:21(24 oktovriou) diladi gia sena den exei kamia simasia to oti autoi pou epete8ikan stin perifrourisi tou pame itan atoma tou parakratous-xrisaugites tou laos,kai kapoioi autoapokaloumenoi antieksousiastes pragma to opoio epiveveonete ksekathara apo tis fotografies kai ta video(den einai kai proti fora).sto kke kai to pame sxedon ka8e fora asxeta an kanoun perikiklwsi tis voulis i mia kanoniki poria ginonte provokatrikes epi8eseis.ti eksipnada pou tautizeis tin giagia me tous kokouloforous (pou giasena einai epanastates, asxeta an katw apo tin koukoula einai xrisaugites, astinomikoi klp) pou gia profanous logous parasirete kai petaei mia petra pros tous astinomikous. prepei epitelous na to katalavoume, oi mixanismoi tou astikou kratous den einai mono i astinomia kai o stratos gia na xtipisei to taksiko kinima. to kke kai to pame me poli megali empiria pou exoun kala kanoun kai perifrouroun tis kinitpoiiseis tous apautous tous mixanismous

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger