Home » , » Καστανίδης - Παπαδόπουλος (Βίντεο)

Καστανίδης - Παπαδόπουλος (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 | 3:47 μ.μ.

Το βίντεο που φτιάξαμε στηρίχτηκε στους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Αρχικά πήραμε το βίντεο που έχουν στην ιστοσελίδα τους και μας δείχνει την συμπεριφορά που είχε ο Χάρης Καστανίδης όταν το κόμμα του βρισκόταν στην αντιπολίτευση και αυτός ήταν ένας απλός βουλευτής.

Στην συνέχεια προσθέσαμε σ’ αυτό την στάση που επιδεικνύει ο σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης απέναντι στους εργαζομένους του ΟΤΑ που απεργούν αυτές τις μέρες. Και εδώ θέλουμε να πούμε ότι είναι απολύτως πετυχημένη η ταύτιση που γίνεται του Καστανίδη με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2011 στις 5:48 μ.μ.

RED. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΥΡΙΖΟΥΝΕ ΩΣΟ ΨΥΛΑ Η ΧΑΜΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ . ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ Ε..ΘΑ ΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΑ!

Αρης Βελουχιώτης
15 Οκτωβρίου 2011 στις 8:47 π.μ.

Red Ο καστανίδης είναι ένας από τους πολλούς που χρησιμοποιεί το αστικό κράτος για να τρομοκρατησει τους πολίτες...το θέμα είναι να συννειδητοποιησουμε τον πραγματικό εχθρό

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger