Home » , , » Για την στάση του ΚΚΕ

Για την στάση του ΚΚΕ

Από giorgis , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 | 3:39 μ.μ.

Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου


ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Σε μια περίοδο που διαφαίνεται ότι η κοινωνία είναι στα πρόθυρα της εξέγερσης το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ ανέλαβε τον ιστορικό του ρόλο, τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά: την ωμή και απροκάλυπτη καταστολή ενός, επικίνδυνου για το καθεστώς, κινήματος που αναπτύσσεται.

Έτσι λοιπόν, στην Αθήνα, η περικύκλωση της Βουλής τη μέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου έγινε αυτό που περιμέναμε: Περιφρούρηση της ομαλής λειτουργίας του κοινοβουλίου. Το ΚΚΕ άλλωστε εδώ και δεκαετίες λειτουργεί σαν εγγυητής της ομαλότητας του συστήματος.

Παραθέτουμε εδώ τα γεγονότα που δεν θα ακούσετε στην τηλεόραση για την Πέμπτη 20 Οκτώβρη: Το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ και οι τραμπούκοι του, περιφρουρώντας και προστατεύοντας το κοινοβούλιο, από τις 10 το πρωί συγκεντρώθηκαν πάνω από το Σύνταγμα και άρχισαν να ζητούν από τους διαδηλωτές που προσέγγιζαν να τους επιδείξουν ταυτότητα μέλους για να τους επιτρέψουν να περάσουν. Στη συνέχεια, οι διμοιρίες της περιφρούρησης και καταστολής του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν από την πλευρά του Συντάγματος, αλλά και από την κάτω πλευρά της πλατείας, για να εγκλωβίσουν και να ξυλοκοπήσουν τους διαδηλωτές από διάφορα μπλοκ -μεταξύ των οποίων και το αναρχικό- που βρισκόταν μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, αλλά συνάντησαν σθεναρή αντίσταση, ειδικά από τους αναρχικούς.

Ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο ότι παρόμοιο σκηνικό στήθηκε και στα Γιάννενα. Το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ περικύκλωσε για να προστατεύσει τη Νομαρχία και επιτέθηκε σε όποιον είχε πιο δυναμικές διαθέσεις με αποτέλεσμα τέσσερεις τραυματισμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος μηχανισμός επιχείρησε να περιφρουρήσει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης χωρίς επιτυχία, αφού οι διαδηλωτές κατάφεραν να το προσεγγίσουν. Στο δε Ρέθυμνο οι παλικαράδες του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ σήκωσαν απειλητικά τα ρόπαλα προς τους διαδηλωτές του κατειλημμένου δημαρχείου όταν πέρασαν από μπροστά τους, ενώ επιτέθηκαν φραστικά σε όποιον δεν ανήκε στο κόμμα τους.

Από τη συντονισμένη αυτή κίνηση του ΚΚΕ και της θυγατρικής του, το ΠΑΜΕ, προκύπτει η αποφασιστικότητα ενός κόμματος με πλούσια ιστορία στο ξεπούλημα και την προδοσία των ταξικών και κοινωνικών αγώνων (βλέπε π.χ Πολυτεχνείο του 73, την οικουμενική του βρώμικου ’89 κλπ), καθώς και στην ελεεινολόγηση και εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων (Βελουχιώτης, Ζαχαριάδης, Μπελογιάννης, Πλουμπίδης κλπ) προκειμένου να ελέγξουν τον διαφαινόμενο κοινωνικό ξεσηκωμό και να κυριαρχήσουν στα πεδία που εξελίσσεται η κοινωνική σύγκρουση.

Λυπούμαστε για τον θάνατο του 53χρονου διαδηλωτή του οποίου η κατάσταση προφανώς επιβαρύνθηκε από τη μαζική χρήση χημικών που κάνει η αστυνομία σε κάθε διαδήλωση τα τελευταία τρία χρόνια. Όμως, δεν μπορούμε παρά να καγχάσουμε άλλη μια φορά για την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης, τα οποία με την άθλια σπέκουλά τους και περισσή αλητεία προσπάθησαν να χρεώσουν τόσο τα επεισόδια, όσο και το θάνατο του ανθρώπου στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ ως αποκλειστικό υπεύθυνο για το προβοκάρισμα της μαζικής συγκέντρωσης που είχε καλεστεί μπροστά στη Βουλή τη μέρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Η πολιτική του εν λόγω σχηματισμού αποκαλύπτεται διαρκώς με τη συνεπή απουσία, απαξίωση ή συκοφάντηση των ακηδεμόνευτων και αντιθεσμικών αγώνων που αναπτύσσονται όλο και πιο μαζικά στην παρούσα περίοδο όξυνσης της ταξικής σύγκρουσης.

Σε τοπικό επίπεδο, χαρακτηριστική ήταν η απουσία τους από το μπλοκάρισμα των ταμείων στο Κέντρο Υγείας που οργανώθηκε από την Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία στη Νάξο και πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου. Αντίθετα, επέλεξαν να κάνουν συμβολική κατάληψη του γραφείου του διοικητή που κράτησε 10 λεπτά μετά την πορεία, μόνο και μόνο για το θεαθήναι, κι ενώ οι εργαζόμενοι ήταν απ’ έξω απεργοί.

Απόρροια αυτής της ηγεμονικής τακτικής που στοχεύει στη μονοπώληση των αγώνων είναι ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ Νάξου για τη διαδήλωση της 19ης Οκτώβρη αναφέρεται ότι τα σωματεία που κατέβηκαν στο δρόμο εκείνη τη μέρα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, αποσιωπώντας ότι υπήρχε γενική απεργία που είχε καλεστεί καθολικά. Διεκδικούν, δε, επάξια, το ρόλο του ρουφιάνου, αφού ήταν οι μόνοι που δημόσια  αναφέρθηκαν επικριτικά στο πέταγμα αυγών και μπογιών σε τράπεζες και εφορία δηλώνοντας τη νομιμοφροσύνη τους. Ας μην ανησυχούν λοιπόν, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από τη Βάρκιζα και μετά, το ΚΚΕ έχει ασπαστεί την αστική νομιμότητα.

  Το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ έχει πολύ σοβαρούς λόγους να ανησυχεί όσο πυκνώνουν οι τάξεις του κινήματος όπου πρυτανεύουν οι λογικές της οριζόντιας, αντιιεραρχικής οργάνωσης χωρίς διαμεσολαβητές και παράγοντες, όσο πληθαίνουν και δυναμώνουν οι αυτοοργανωμένοι αντιθεσμικοί αγώνες, όσο υπονομεύεται η λογική του κοινοβουλευτισμού και της εκπροσώπησης σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα.

Υ.Γ. Τα συγχαρητήριά μας στο ΚΚΕ-ΠΑΜΕ για την επιτυχημένη περιφρούρηση που επέτρεψε να διεξαχθεί η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο απρόσκοπτα. Για τον ίδιο λόγο άλλωστε το συνεχάρη και ο Άδωνης Γεωργιάδης του ΛΑΟΣ. Επίσης η συνεργασία του με την αστυνομία φαίνεται άψογη με τις κοινές επιχειρήσεις ενάντια σε διαδηλωτές στην οδό Κολοκοτρώνη και με την παράδοση διαδηλωτών στους μηχανισμούς καταστολής.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου
20-10-2011

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 40 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:51 μ.μ.

Ο ιστορικός ρόλος του ΚΚΕ δηλαδή είναι να καταστέλει τα επαναστατικά κινήματα;
Ο αντι-ΚΚΕδισμός σας βγάζει μάτι και αποδυναμώνει την κριτική που θα μπορούσε να κάνει κάποιος στο ΚΚΕ.

Μάλλον πρέπει να σας ζητήσει συγγνώμη το ΚΚΕ που δεν μπορέσατε να μπείτε χτες στη Βουλή. Δοκιμάστε τώρα δεν είναι κανείς εκεί για να σας εμποδίσει....

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:53 μ.μ.

Αυτή είναι η αλήθεια οτι κι αν μας παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. To KKE ως εγγυητής της αστικής "νομιμότητας"... Αίσχος! Μπράβο στους συντάκτες! Ένας αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων στο Σύνταγμα...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:54 μ.μ.

Εμετικό

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 3:56 μ.μ.

Σοφία και Γιάννη μάλλον δεν είδατε καλά τι έγινε. Κατεβαίνω χρόνια στο δρόμο, δεν είμαι στο ΚΚΕ, αλλά τέτοια σιχαμερή κίνηση με πέτρες και μολότωφ πρώτη φορά βλέπω. Ακόμα κι αν διαφωνώ με τη στάση του ΚΚΕ, δε μπορώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα μερικών ανεγκέφαλων.
Μαρία.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:07 μ.μ.

Μπράβο παιδια. Τώρα περιμένουμε και το Βαθυ Κόκκινο να πάρει μια θέση στο τι έγινε, όπως και κάαθε αριστερή ομάδα-σχήμα

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:08 μ.μ.

Μάλιστα το ΠΑΜΕ και οι τραμπούκοι του δεν άφησαν τον κόσμο να πάρει τα ανάκτορα....
Μία μέρα πριν υπήρχαν "αγανακτισμένοι" στην Αμαλίας και Οθωνος...
Όσο ηταν το ΠΑΜΕ λέγαν τα γνωστά συνθηματά τους αλλα συζητούσαν χαμηλόφωνα οτι φυλάει την βουλή κτλ.δεν μίλησα για να μην προκληθεί ένταση
Επειδη δεν ανήκω κάπου κάνω βόλτες και περνόντας δίπλα τους το άκουσα....
Μόλις έφυγε το ΠΑΜΕ για τις 19 μιλάμε,οι ίδιοι τύποι άρχισαν να φωνάζουν οτι ο κόσμος θέλει να μπεί μέσα και η πειφρούρηση του ΠΑΜΕ δεν τους άφηνε...
Δεν άντεξα και του λέω άντε ρε επαναστάτη μπές το ΠΑΜΕ έφυγε που σε ένοχλούσε,τότε το παραμυθάκι άλλαξε...
Ε δεν εννοούσα αυτό και τα λοιπά....
Όποιος μπορούσε και ήθελε να μπεί θα έμπαινε 19 με πολύ περισσότερο κόσμο και χωρίς να τον εμποδίζει κανένας....
Μέχρι τώρα γατί δεν έρχεται και γω μαζί με όλους και τα χωνα σε φίλους μου,τωρα είδα.
Ένα πράγμα κατάλαβα οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις ενοχλούν,ή θα διαλυθούν νομότυπα απο τους αστυνομικούς είδαλλως με άλλους τρόπους,πάντως συγκέντρωση Συνταγμα για ώρες ή και μέρες γιοκ

Απο έναν ανένταχτο αριστερό που ηταν μπροστα(δυστυχώς)

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:21 μ.μ.

Από Παύλο και Βαρβάρα

Ασφαλήτες, οι κουκούλες επιτέλους πέσανε

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:38 μ.μ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΛΩΤΟΦ; ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΛΑΙ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΜΑΖΙ. ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΟΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ..ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ,..." ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ "ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΛΟΚ" ΚΑΙ ΟΙ ""ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ"" ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΠΩΛΗΣΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ. ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΩΝ; (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.) ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΠΑΛΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 100 ΠΕΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 4:40 μ.μ.

Κατάπτυστο κείμενο.
Για να καταλάβω... η "Σοφία" και ο "Γιαννης", εφόσων δεν είδαν πρόκληση παρά μόνο από τη μεριά του ΠΑΜΕ ας μας εξηγήσουν πως γίνεται το ΠΑΜΕ να έχει ανάμέσα στους τραυματίες γυναίκες και γέρους. Πως γίνεται ανάμεσα στους τραυματίες να υπάρχουν άνθρωποι με εγκαύματα. Το μόνο που δεν είπαν ακόμα η "Σοφία" και ο "Γιάννης" είναι ότι μέλη του ΠΑΜΕ κοπανάγαν τα κεφάλια τους στον τοίχο και αυτοπυρποολούνταν.
Επίσης ας μας εξηγήσει η "Σοφία" και ο "Γιάννης που βρήκαν οι απλοί διαδηλωτές βόμβες κρότου λάμψης, αστυνομικά γκλομπς, χημικά - εξοπλισμό της αστυνομίας δηλαδή. Επίσης πόσους διαδηλωτές γνωρίζουν που ξυπνάνε το πρωί να διαδηλώσουν και κουβαλάνε πάνω τους μολότωφ, βαριοπούλες και πυροσβεστήρες;
Όταν οι "αγανακτισμένοι" εμποδίζαν τα μέλη του ΠΑΜΕ να μοιράσουν ανακοινώσεις στο σύνταγμα που ήταν η "Σοφία " και ο "Γιάννης" να τους καταγγείλουν για μονοπώληση του χώρου και φασιστική συμπεριφορά;
Όποιος ήταν εκεί, έχει λίγο κοινή λογική και έβλεπε τα γεγονότα μπορούσε να αντιληφθεί ότι η βροχή από πέτρες και μολότωφ περνάγανε πάνω από τα κεφάλια της περιφρούρησης με στόχο το πλήθος. Ήταν καθαρά δολοφονικές επιθέσεις, έτσι λειτουργει το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ κι ας προσπαθούν οι "Σοφίες" και οι "Γιάννηδες" να βιάζουν την κοινή λογική προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας διαστρεβλώνοντας αυτό που ζήσαμε, είδαμε κι ακούσαμε.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:13 μ.μ.

Ειστε για γελια... Δηλαδη δεν επερεπε να περιφρουρησουν την πορεια , αλλα να αφησουν τους μπαχαλακηδες -πρακτορες της ασφαλειας , δηθεν αναρχικους, να αμαυρωσουν την διαμαρτυρια εκατονταδων χιλιαδων διαδηλωτων.

Ειδα το ιδιο σημειωμα στο athens indymedia. Εαν ειστε απο αυτους, το συναξαρι των κοκκινων φασιστων,που δεν αντεχουν την αντιθετη αποψη οσο και ευπρεπης να ειναι, δεν αξιζετε σχολιασμου.

Αληθεια ποσα περνει απο τα μυστικα κονδυλια το athens indymedia για να πουλαει επανασταση και να δινει το δικαιωμα και το αλλοθι στην εκαστοτε εξουσια να διαλυει ειρηνικες συγκεντρωσεις?

Σας μαθαμε πια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:22 μ.μ.

Κνιτες,πειτε μας λιγο για το ντου που κανατε ταυτοχρονως με τα ΜΑΤ στη διασταυρωση Σταδιου και Αμερικης...Πειτε μας για το παλικαρακι που με το κινητο στο χερι που βγηκε απο Κολοκοτρωνη ενω τα ΜΑΤ εφορμουσαν και ετρεξε στον κνιτη"λοχαγο"...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:40 μ.μ.

Απο τα πιο εμετικα κειμενα που εχω διαβασει!!!Ελεος...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 5:46 μ.μ.

Κατάπτυστο κείμενο.Ντροπή.
Σας βαρεθήκαμε αναρχο-ασφαλιστο-πρεζόνια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 6:11 μ.μ.

Γιατί τέτοιο μπινελίκι από τους συντροφους του ΚΚΕ; δεν τους αρέσει μια άλλη άποψη ίσως.
Και σας βαρεθήκαμε σταλινοπρεζάκια-χαγιέδες.
Για αυτό ο κόσμος φώναζε συνέχεια χτες ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ.
Ηλίθιο σύνθημα βέβαια που δεν ισχύει όπως δεν ισχύει ότι η αναρχικοί είναι ασφαλίτες και πρεζάκια. Γιατί αλλιώς δεν θα κυνηγούσαν στα Εξάρχεια και αλλού του πρεζέμπορους
Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι σας, ο λαός πεινάει και εσείς μαλώνεται

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 6:20 μ.μ.

Σοφια και Γιαννη , Ξεχασατε την Βαρκιζα τον Λιβανο την Καζερτα , που εστειλαν το ΕΑΜ στα ταρταρα και τον ΑΡΗ και τους αγωνιστες στα εκτελεστικα αποσπασματα στις εξοριες και τα ξερονησια , και τωρα χωρις αιδω ξεδιαντροπα καποιους απο αυτους τους αποκαθιστουν

21 Οκτωβρίου 2011 στις 6:46 μ.μ.

Φωτιά και τσεκούρι στους προβοκάτορες της ασφάλειας!!Κόκκινη τρομοκρατία στην μαύρη τρομοκρατία των κουκουλοφόρων

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 7:16 μ.μ.

Απ'οτι κατάλαβα αν δεν υπήρχε το ΠΑΜΕ χθες να περιφρουρεί θα είχε γίνει επανάσταση από 15 χούλιγκαν, 20 ασφαλίτες με κουκούλα, 5 ΚΥΠατζήδες και 30 δεκαεξάχρονα που τα είχαν για ανάχωμα. Μαλακία ρε γαμώτο...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:30 μ.μ.

Ανώνυμε απο πάνω,έκανες το πιο κορυφαίο σχόλιο!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:45 μ.μ.

Ποια ειναι η σκοπιμοτητα να δημοσιευονται στο Βαθυ Κοκκινο τετοιες αποψεις εμετικες μεμονομενων ατομων? Μηπως οι υπευθυνοι του blog συμφωνουν με αυτες και δεν θελουν να το πουν ανοιχτα? Ή μηπως αισθανονται την αναγκη να ανασκευασουν τα οσα εγραφαν εχθες κατα τη διαρκεια των επεισοδιων περι ευθυνης του ΠΑΜΕ?

Ειμαι μελος της Ανταρσυα και της ΕΑΑΚ και εχω υποστει τα πανδεινα απο τους Κνιτες στη σχολη μου. Αλλα τετοια προβοκατσια ειναι ντροπη να μην καταδικαζεται ξεκαθαρα (και απο το blog). Αφου μιλαμε για κοινη δραση της Αριστερας πρεπει να αναλαβουμε την ευθυνη της περιφρουρησης αυτης της ενοτητας. Και να ξεκοψουμε μια και καλη με αυτο το αποστημα του αναρχικου συρφετου. Ηρθε η ωρα να διαλεξουμε ποια πλευρα της διαχωριστικης γραμμης θα διαλεξουμε και με ποιους θελουμε να συμμαχησουμε.

Οσο για σχολια του τυπου οτι το ΚΚΕ μετα τη βαρκιζα ενταχθηκε στην αστικη νομιμοτητα... τι να πω ντροπη για το blog ειναι.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:50 μ.μ.

Σοφία και Γιάννη καληνύχτα (και έχετε πολύ βαθιά νύχτα και αυτή είναι η καλή περίπτωση).

Εμετός χειρότερος και από τον ακροδεξιό.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 8:55 μ.μ.

Μέγα λάθος αυτό που κυκλοφορεί για τη δήθεν περιφρούρηση της Βουλής από το ΠΑΜΕ. Ο σκοπός είναι ένας και απορώ που οι περισσότεροι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ προσπάθησαν να μην προκληθούν οι μπάτσοι και αρπάξουν την ευκαιρία που περίμεναν (και πάντα περιμένουν) για να ρίξουν χημικά και να διώξουν τον κόσμο, διαλύοντας τη συγκέντρωση. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Δεν σας κάνει εντύπωση δηλαδή ότι αυτά που λέγονται περί προστασίας των Βουλευτών και άλλες τέτοιες αηδίες έχουν βολέψει τα ΜΜΕ και τα αναπαράγουν όπως μπορούν; Ας πονηρευτούμε λίγο ρε παιδιά! Δεν είναι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ οι εχθροί του λαού και καλό είναι να μην δημιουργούμε καχυποψία και σύγχυση με τέτοια πράγματα. Κι εγώ τόσον καιρό διαφωνούσα και φώναζα που δεν έμεναν στη Βουλή, αλλά όχι τώρα που έκαναν επιτέλους αυτό που έπρεπε (και το πλήρωσαν με αίμα) να τα βάζουμε πάλι μαζί τους. Είναι κρίμα κι άδικο πραγματικά...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 9:15 μ.μ.

Ρε συντρόφια για λίγο ψυχραιμία και μην κατηγορήται τον Α/Α χώρο γιατί που ξέρετε πολύ αναρχικοί και όχι μαλακισμένα μπάχαλα είναι πρώην κνιτες και ίσως θα έπρεπε να γράψω ονόματα.
Και μην λέτε για διαγραμένους προβοκάτορες γιατί θα σας αναφέρω ένα σωρό διαγραμμένους συντρόφους που αποκαταστάθηκαν από το κόμμα, να σας θυμίσω τον τελευταίο:
Ζαχαριάδης τι σας λέει αυτό.
Και δεν κατηγορώ το κόμμα και κανένα χώρo.
Όσο για σένα σύντροφε Τάσο με την λογική σου και της δηλώσεις σε βλέπω σύντομα διαγραμένο και να μιλάς για μαύρη τρομοκρατία ενάντια στην κόκκινη (sic και τα δύο)

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 9:30 μ.μ.

Εχει και η ηλιθιότητα όρια αγαπητοί του βαθυ κοκκινου.
Ελεος πια με το αντι ΚΚΕ μένος σας.
Απλα ρίχνετε τις μάσκες σας και αποκαλύπτεστε...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:07 μ.μ.

Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ)

Δεν Πληρώνω

Στέργιος Κατσαρός

Συσπείρωση Αναρχικών

Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας

Από έναν αριστερό και πρώην μέλος του ΚΚΕ

Κόντρα

Άγγελος Καλοδούκας



Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ

Να που μαζικά ο κόσμος καταδικάζει την στάση των φονιάδων-τραμπούκων καταστολέων του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1345093

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 10:10 μ.μ.

Έι πρόβατα, το βοσκό να φοβάστε. Σας μάντρωσαν χθες στη στάνη για να σας κάνουν ήρωες με το ζόρι.
Ή μήπως δεν ήξεραν οτι η περιφρούρηση θα δημιουργούσε τα επεισόδια και οι περιφρουρημένοι θα γινόντουσαν στόχος; Χθες προκλητικοί μέχρι αηδίας, σήμερα έχουν το θράσος να πουλάνε αίμα και να κάνουν πως δε βλέπουν το αίμα στα παλούκια των ΚΝΑΤ και στα γκλομπ των ΜΑΤ. Μεγαλοιδιοκτήτες πλατειών, και μπράβοι συγκεντρώσεων.
Να χαίρεστε τους καινούριους συντρόφους Άδωνι και Γιάννη, όσοι ήμασταν εκεί χθες και και μας χάλασε το άκομψο καπέλωμα, είμαστε πρεζόνια και ασφαλίτες.
ΚΝΕΕΕΕΕ...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2011 στις 11:49 μ.μ.

Σοφία και Γιάννη βγάλτε την κουκούλα ρε! Εσείς δεν πετάγατε στην οδό Κοράη μαζί με άλλους "συναγωνιστές" σας μπουκάλια με νερό και πέτρες στο ΠΑΜΕ την ώρα που αποχωρούσε προς την Ομόνοια;

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 12:56 π.μ.

Αρκεί μια γρήγορη ανάγνωση των ανώνυμων σχολίων για να διαπιστώσει και πιο αδαής οτι προέρχονται απο τα γκρουπούσκουλα του ΚΚΕ και της θυγατρικής του ΠΑΜΕ.
Γιατί είναι εμετικό το κείμενο ρε κουμούνια;
Επειδή εκφράζει απόψεις οι οποίες δεν εξυπηρετούν την κομματική γραμμή σας;
Πολύ σωστά επισημαίνουν κάποιοι άλλοι σχολιαστές οτι στο κείμενο των δύο συντακτών θα έπρεπε να περιληφθεί και η ... Βάρκιζα.
Που είναι γραμμένο οτι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ έχουν αναλάβει κατ αποκλειστικότητα την περιφρούρηση των απεργιακών κινητοποιήσεων;
Πολύ σωστά είπαν κάποιοι οτι η πλατεία |Συντάγματος δεν ανήκει στο ΚΚΕ.
Εξάλλου για ποιό δημοκρατικό ΚΚΕ και ΠΑΜΕ μιλάτε; Γι αυτό που εξέλεξε ένα χαφιέ της ασφάλειας στην ΕΣΗΕΑ όταν τον είχαν απολύσει απο το Ριζοσπάστη με τη ρετσινιά του ρουφιάνου;
Ανάμεσα στο δίλημμα που εντέχνως πάτε να θέσετε δηλαδή ΜΑΤ ή ΚΝΑΤ απαντάμε οτι τα ίδια σκατα είναι και τα δύο.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 1:20 π.μ.

Ευτυχώς που κατέβηκε και κόσμος και είδε τι έγινε. Αυτό δε μπορείτε να το σβήσετε και τον αλλάξετε όσα εμετικά ποστ και αν κάνετε. Το indymedia δίνει γραμμή αλλά ευτυχώς υπάρχει και λογική. Κυρίως όμως υπάρχει ταξική ένστικτο.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 2:38 π.μ.

Για άλλη μια φορά κουκουλοφλώροι πιόνια του συστήματος αμαύρωσαν μεγαλειώδη κοινωνικη κοινητοποίηση.
Αυτοί που μέσα Μαιου βρίζαν και χλεύαζαν τις συγκεντρώσεις των πλατειών εν συνεχεία βρήκαν στέγη
(κάλυψη) μέσα απ' αυτές και θεώρησαν ότι ο χαβαλές και η ψυχανάλυση ειναι απάντηση προς τις προδοτικές πολιτικές.
Μη μπορώντας τώρα λόγω Πανεργατικού Αγωνιστικού ΜΕτώπου να καταλάβουνε τη βουλή για παιδική χαρά και πετροπόλεμο , φτάνωντας η ώρα του παιδιού (μεσημεράκι πλέον) άρχισαν να εξφενδονίζουν πέτρες απο τα 30 μέτρα προς τη διαδήλωση. Άλλη μια προσφορά τους στην Ελληνική κοινωνία και στο κίνημα, τώρα πλέον χαρούμενοι για την επιτυχία τους μπορούν να πανηγυρίζουν για το πόσα παπούτσια ψύρησαν απο την Ερμού.
Σαμποτέρ και άβουλα πιονάκια όσο και να μπαχαλέψετε για την πλάκα, αλλουνού τ όνομα γράφετε σε πλάκα και άλλος!δεν έχει όνομα, άλλα κουκούλα.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 2:44 π.μ.

anonime 10:07

e entaxi tote etimoi iste gia katalipsi tou astikou vomou.....xehases na simperilaveis stin maziki sou lista kai enan givodosko apo tin veria

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 4:46 π.μ.

Η καταδίκη των ενεργειών των "τραμπούκων του ΚΚΕ" είναι οι 10 παλουκοφόροι που σαν συμμορίτες γυρνάνε σχολές και γειτονιές για να "θάψουν κομμούνια" (τι μου θυμίζει άραγε...)

Ας απαντήσει κάποιος λοιπόν: αν οι δηλώσεις του Άδωνι είναι απόδειξη ότι το ΠΑΜΕ προστάτευε τη Βουλή, οι κολάκειες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου προς το "χώρο" δεν είναι απόδειξη ότι είναι ασφαλίτες;

"Λυπάστε" κιόλας ρε κατακάθια για το θάνατο του οικοδόμου ενώ πετάγατε μάρμαρα και μολότοφ για να τον σκοτώσετε.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 10:02 π.μ.

Εκτεθείτε κι άλλο αναρχοφασίστες!! Ο ρόλος σας φάνηκε πολύ καλά και όση προπαγάνδα κι αν κάνετε αυτό δεν αλλάζει. Καλά εξυπηρετείτε την κυβέρνηση εις βάρος του λαού, κορόιδα...

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 1:06 μ.μ.

εγω αυτο που κατάλαβα σήμερα είναι οτι το κκε έχει πολύ κόσμο στη βάση του και αυτός δυστυχώς βαθιά δογματικός και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. όπου και να μπήκα στο διαδίκτυο προσπαθώντας να αποκτήσω μια άποψη που να έχει πολιτικό νόημα, χωρίς συναισθηματισμούς, παντού έχουν διαχύσει οι κκεδες την λύσσα τους και δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα λυθεί το ζήτημα του διχασμού που δημιουργήσανε οι ίδιοι στην κοινωνία, όταν δεν έχω δει μισή αράδα στοιχειώδους αυτοκριτικής, αλλά μόνο συνέχιση του χθεσινού πολέμου με περισσεύματα μισαλλοδοξίας σε όποιον εκφράζεται και δεν πέρνει το μέρος τους. Ενταξει, συσσωμο το κοινοβουλιο σας υπερασπίστηκε, φτανει.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 9:12 μ.μ.

Ανώνυμε από πάνω κι εσείς οι άλλοι του "αντιεξουσιαστικού χώρου". Μπορεί να έχετε όποιες κι όσες διαφωνίες με το ΚΚΕ θέλετε, δεν με νοιάζει, αλλά θα πρέπει να απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που πάντα τα αφήνετε αναπάντητα. Τις απαντήσεις δώστε τες στους εαυτούς σας, γιατί εμείς οι εργαζόμενοι, τις ξέρουμε και τις βιώνουμε στις κινητοποιήσεις μας, που μας τις χαλάτε.
Οι κουκουλοφόροι δρουν μέσα από τα blogs σας στις πορείες ναι ή όχι;
Τα επεισόδια στις πορείες ξεκινάνε πάντα από 5-6 άτομα ναι ή όχι;
Από τα επεισόδια αυτά διαλύονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες ναι ή όχι;
Για τα ΜΜΕ τα επεισόδια αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί τους για να μην δείχνουν τις χιλιάδες του κόσμου που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις ναι ή όχι;
Με τη στάση σας αυτή παίζετε το παιχνίδι της κυβέρνησης ναι ή όχι;

Εγώ καταλαβαίνω την επαναστατικότητά σας. Αλλά πέστε μου στα σοβαρά, πιστεύετε ότι είναι επαναστατική κίνηση το πάνε - έλα του πετροπολέμου και του χημικοπολέμου με τα ΜΑΤ;
Εγώ είμαι από τη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω από Αθήνα, απ' όσο όμως είδα από την τηλεόραση και τις φωτογραφίες στην οδό Β. Σοφίας δεν υπήρχαν διαδηλωτές. Αφού λοιπόν είχατε αποφασίσει να καταλάβετε την Βουλή για να σώσετε όλους τους εργαζόμενους από το τερατούργημα που εκείνη την ώρα συζητούσαν οι εθνοσωτήρες μας, γιατί δεν πήγατε από εκεί, να χτυπηθείτε και να καταλάβετε την Βουλή;
Μήπως το ΠΑΜΕ σας εμπόδισε να το κάνετε;
Την ώρα που από τη "δράση" σας θρηνούμε (σαν εργαζόμενοι) έναν νεκρό και δεκάδες τραυματίες, θέλει μεγάλο θράσσος και περίσσια υποκρισία να αρθρώνετε έστω και μία λέξη.
Αν ήσασταν καθαροί αγωνιστές κι όχι λακέδες της εξουσίας το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να πείτε είναι σ υ γ ν ώ μ η.
Χρήστος - Θεσσαλονίκη

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2011 στις 10:19 μ.μ.

"Οι κουκουλοφόροι δρουν μέσα από τα blogs σας στις πορείες ναι ή όχι;"

Xρησταρα,μας αποστομωσες...Αιντε,με το καλο μιας και ο Αδωνακος σας εδωκε συχαρικια για προχτες να τον κατασχετε τον ρημαδιακο τον σερβερ του ιντυμιντια.

Για τα αλλα που λες,σε ενα πραμα θα σταθω,στο οτι τα μπαχαλα διαλυουν τις συγκεντρωσεις.

Πρωτα απ'ολα τα μπαχαλα για τα μπαχαλα,η μηδενιστικη αυτη τακτικη μερους των αναρχικων,ειναι λαθος,για να εξηγουμαι.

ΑΛΛΑ,Χρηστο,οπως ΔΕΝ θυμασαι στις 28-29/6/2011 δεν χρειαστηκαν μπαχαλα για να επεμβει η αστυνομια,το εκανε χωρις ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

Kαι το ιδιο θα ξανακανει στο μελλον φυσικα,και ετσι και τυχει σε σας(χλωμο το κοβω)μην κλαφτειτε οτι τα ΜΑΤ σας χτυπησαν ενω ειστε καθολα ενταξει εσεις του κουκουε και του παμε κλπ γιατι θα πεσει μεγαλο γραψιμο...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 12:36 π.μ.

to kke einai koma tis ipotagis.ntropi toys

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2011 στις 3:32 μ.μ.

Τώρα πώς "η Σοφία και ο Γιάννης" που μας εξέφραζαν τις αντικειμενικές απόψεις τους μεταμορφώθηκαν σε "ανοιχτή συνέλευση Νάξου".... μάλλον θα πρέπει να καταφύγουμε στη χειρομαντεία για να λυθεί το μυστήριο.

24 Οκτωβρίου 2011 στις 11:28 μ.μ.

Εμένα γιατι δεν μου ζήτησαν καρτα μελους

Τα εχω παρει με την προσβολή να με αγνοήσουν

και να μην με ελέγξουν οι σεχταριστες ακαταδεκτοι αριστοκράτες

Α" και μικροαστοι μην το ξεχάσω

ΥΓ

το κείμενο της Ναξου πρέπει να το συνέταξαν τουρίστες που ξέμειναν

απο το καλοκαίρι

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2011 στις 2:35 μ.μ.

ΑΝ ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΚΕ ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΑΝΤΙ-ΙΕΡΑΡΧΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΟΥΣ - ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΥΦΛΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΜΑΤ - ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Η ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΖΟΝΤΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΑΛΛΑ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΥΦΛΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΝ Μ-Λ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ - ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΓΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΤΑΛΑΝΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ - ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2011 στις 1:08 μ.μ.

κριμα ειμαι αναγνωστης του βαθυ κοκκινου και σημερα απογοητευτηκα με αυτα που διαβαζω.Καλα που ειμασταν στο συνταγμα για να δουμε με τα ιδια μας τα ματια τα ψεματα που λετε για το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.Ειναι ντροπη αυτες τις δυσκολες στιγμες που πρεπει να εννωθουμε ολοι οι αριστεροι εσεις να ριχνετε λασπη στην πιο μεγαλη αριθμητικα οργανωση.Ισως επειδη την φοβαστε ?????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger