Home » , » Μας προέκυψε και ευρωφονιάς ο δήμαρχος Αθήνας

Μας προέκυψε και ευρωφονιάς ο δήμαρχος Αθήνας

Από giorgis , Κυριακή 24 Ιουλίου 2011 | 5:27 μ.μ.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που στιγματίζαμε το γεγονός ότι ο ουσιαστικά ανύπαρκτος δήμαρχος Αθήνας Γ. Καμίνης έχει επιβάλει στους πολίτες της πρωτεύουσας να του πληρώνουμε –μέσω του προϋπολογισμού του δήμου Αθήνας- 45.000 ευρώ τον μήνα για να κυκλοφορεί με 6 μπάτσους σωματοφύλακες.

Ο τύπος όμως μας προέκυψε και προκλητικός ευροφονιάς αφού σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας -«Το Παρόν»- κατέθεσε αγωγή και απαιτεί από το κράτος 289.220,08 ευρώ (το δεκαδικό προσέξτε που δείχνει τον άνθρωπο που ούτε δεκάρα δεν αφήνει να πέσει κάτω..) γιατί, λέει έπαιρνε λιγότερα ως συνήγορος του Πολίτη που τον είχε διορίσει το ΠΑΣΟΚ. Και τα ζητάει με τόκο!!

Θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε πάρα πολλά για το ποιόν αυτού του «δημοτικού άρχοντα». Περιοριζόμαστε όμως να παραθέσουμε ένα σχολιάκι της εφημερίδας που αναφέραμε για την συγκεκριμένη του απαίτηση: «Εχει όμως πλάκα το επιχείρημα που επικαλείται στην αγωγή του για τα 289.220 (και 0,8 μην το ξεχνάμε) ευρώ. Ότι το ύψος των αποδοχών αποτελεί … μείζονα εγγύηση ανεξαρτησίας. Δηλαδή η ανεξαρτησία ενός που κατέχει δημόσιο αξίωμα, όπως αυτός ως Συνήγορος του Πολίτη, εξαρτάται από τα λεφτά που παίρνει … Δηλαδή με κάθε ευρώ παραπάνω και πιο ανεξάρτητος θα ήταν ο κ. Καμίνης … Με το ίδιο μέτρο προφανώς θα λειτουργεί η ανεξαρτησία του κ. Καμίνη ως δημάρχου στην πρωτεύουσα της χώρας … Η μοίρα τι σου επεφύλασσε, Αθήνα» 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger