Home » , » Ασχετός, ηλίθιος, επικίνδυνος και γραφικός ο δημοσιοκάφρος Στέφανος Χίου.

Ασχετός, ηλίθιος, επικίνδυνος και γραφικός ο δημοσιοκάφρος Στέφανος Χίου.

Από giorgis , Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 | 1:07 π.μ.

Ο άσχετος, ηλίθιος, και γραφικός δημοσιοκάφρος, Στέφανος Χίου, που σιτίζεται εκτός των άλλων και από το ταμείο του Γ. Κουρή λέγοντας τις ασυναρτησίες του στο τηλεοπτικό κανάλι «Kontra», ήταν για χοντρές σφαλιάρες στην χθεσινή του εκπομπή.
Να προσπεράσουμε ότι ο ανόητος πήρε μια φώτο αρχείου,  (απ΄ τον περσινό «Ριζοσπάστη»),  που είχαμε σε περασμένη ανάρτηση η οποία σχολίαζε ανακοίνωση της μπασκηναρίας και την παρουσίασε σαν πρόσφατη. (Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και την «πάτησε» την Παρασκευή και ο Γ. Παπαδάκης στην δικιά του τηλεοπτική παρουσία. Πιθανόν και εμείς ίσως έπρεπε να γράφουμε ότι πρόκειται για "φώτο αρχείου" αλλά το παραλείψαμε γιατί η ανάρτησή μας επικεντρωνόταν στο να σχολιάσει ανακοίνωση της μπασκηναρίας).

Το εξωφρενικό και προκλητικό είναι ότι ο Χίος πιπίλισε την καραμέλα μιας παλιάς προβοκάτσιας που είχε θύμα τον αγωνιστή καθηγητή και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Παύλο Αντωνόπουλου. Από τότε που πρωτοξεκίνησε –από το τηλεοπτικό κανάλι του Καρατζαφέρη- έχει αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για μια κακοστημένη προβοκάτσια και όμως ο Σ. Χίος όχι απλώς την επαναφέρει αλλά και με τον τρόπο που την παρουσιάζει γίνεται φανερό ότι στοχοποιεί τον αγωνιστή Π. Αντωνόπουλο.

Ας δούμε σημεία του «ρεπορτάζ» του που το τιτλοφορεί: «Υποπτη εμπλοκή καθηγητή στο μπουλούκι των κουκουλοφόρων»:

Παρουσιάζοντας την φωτογραφία του Π. Α. και εικόνες των επεισοδίων κάποια πορείας τον ακούμε να λέει: «Γνωστός καθηγητής μέλους του Ανταρσύα και πρωταγωνιστής στα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008  χειρονομεί ηγετικά μέσα σε ένα μπουλούκι κουκουλοφόρων λίγα δευτερόλεπτα πριν το "πέσιμο" … ο περιβόητος τοξοβόλος μέσα στην ομάδα του περιβόητου καθηγητή λίγα δευτερόλεπτα πριν συλληφθεί … Ξαφνικά ο Παύλος Αντωνόπουλος  χειρονομεί και τα παιδιά με τις κουκούλες  ξεχύνονται στο πλήθος για να προκαλέσουν τα ΜΑΤ, να πέσουν τα δακρυγόνα και να διαλυθεί η πορεία. Μπορεί να μας εξηγήσει ο νομοταγής κ καθηγητής τι δουλειά είχε εκεί και ποιος ήταν ο ακριβής του ρόλος;  … Τα παιδιά του κ. καθηγητή σπάζουν με σφυριά μάρμαρα της πλατείας ανενόχλητα …»

Με το τέλος του άθλιου, προβοκατόρικου βίντεο ο Σ. Χίος συνέχισε τον οχετό του στοχεύοντας τον Π. Αντωνόπουλο, αν και κάποιος καλεσμένος της εκπομπής του –δεν συγκρατήσαμε το όνομα του- προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για τις αθλιότητες του Σ. Χίου παραθέτουμε σχετική ανακοίνωση της Ε’ ΕΛΜΕ για το συγκεκριμένο γεγονός:
 
«Η ΓΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει τη συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος Αντωνόπουλος Παύλος από ακροδεξιούς κύκλους μετά τη μεγάλη συγκέντρωση - διαδήλωση της 23ης Φλεβάρη στην Αθήνα. Ο συνάδελφος στοχοποιήθηκε μέσα από ένα video που τραβήχτηκε στο Σύνταγμα και με απόλυτα αυθαίρετο τρόπο χαρακτηρίστηκε καθοδηγητής των αναρχικών μέσα από εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Τηλε Αστυ. Οι συγκεκριμένοι σχολιαστές του καναλιού στοχοποίησαν τον συνδικαλιστή πρόεδρο της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας αυθαιρετώντας ασύστολα καθώς ερμήνευσαν τα διαδραματιζόμενα στο video κατά τα δοκούντα των πολιτικών τους σκοπιμοτήτων.
Το συγκεκριμένο δε video και οι σχολιασμοί προωθήθηκαν σε μεγάλο αριθμό blogs του ακροδεξιού χώρου όπου με προσβλητικές αλλά και χυδαίες εκφράσεις εκτοξεύτηκαν πάμπολλες απειλές ακόμη και για τη ζωή του συναδέλφου μας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε προσπάθεια παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και ιδιαίτερα την εγκληματική επιπολαιότητα με την οποία τηλεοπτικά κανάλια στοχοποιούν συνδικαλιστές χωρίς συναίσθηση της όποιας κατάληξης μπορεί να έχουν οι πράξεις τους αυτές».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2011 στις 1:19 μ.μ.

Οσοι ήταν στο Σύνταγμα στις 15/6 και ειδικά μπροστά από την Μεγάλη Βρετανία είδαν τι έπαθαν οι "ακροδεξίοι περιφρουρητές" που τόσο διαφήμιζαν μέσα από σελίδες του ακροδεξιού χώρου Οι ίδιοι περιφρουρητές που προκαλούσαν τα ΜΑΤ πέταγαν νερά, όρμαγαν στον φράκτη άλλα. Και οι επίθεση που έκαναν μόλις ανέβηκαν κάποιες ομάδες τους α/α χώρου. Φυσικά και απωθήθηκαν τα φασιστοειδή από το Σύνταγμα και τότε επαινέβησαν οι "φίλοι τους" τα ΜΑΤ
Για κάνα δύο μέρες οι ακροδεξιοί είχαν εξαφανηστεί από το Σύνταγμα
Τώρα επανέρχονται δυναμικά μέσα από το διαδίκτυο και τα τηλεοπτικά καναλάκια τους ρίχνοντας την λάσπη τους και διαδίδοντας τα ψέματα τους
Ο κόσμος της αριστεράς (εκτός ΚΚΕ) έμεινε και ανακατέλαβε το Σύνταγμα και έστησε την γιορτή το βράδυ στις 15/6.
Και τώρα ακροδεξιοί σε αγαστή συνεργασία με την χρυσή αυγή ξεκίνησαν τον πόλεμο προπαγάνδας αφού ο δρόμος δεν τους ταιριάζει.
Είτε το θέλετε είτε όχι αγαπητοί δημοσιγράφοι η ευρύτερη Αριστέρα (και οι α/α) πολεμούσε και πολεμάει για τα δίκια αυτού του λαού.
Εσεις ασχοληθείτε με τις θεωρίες συνομοσίας και εξωγήίνους.
Και κλείνοντας βλέπουν όλοι πόσο πρόβάλεται το ΛΑΟΣ και οι φασίστες της Χ.Α. από διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και τα χιλιάδες Blog που έχουν στήσει με χρηματοδότησει από το κεφάλαιο
Βλέπετε αν για εσάς το πρόβλημα λέγεται Illuminati (sic) για εμάς κύριοι δημοσιοκάφροι λέγεται ΚΕΦΑΛΑΙΟ και ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ που τόσο εσείς γλύφετε και στήνεται κ.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger