Home » » Και οι βασανισμοί μεταναστών από μπάτσους συνεχίζονται

Και οι βασανισμοί μεταναστών από μπάτσους συνεχίζονται

Από giorgis , Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010 | 1:31 μ.μ.

Το τι «υποδοχή» περιμένει τους μετανάστες αν τυχόν και βρεθούν στα κτήρια όπου σταβλίζονται τα μπατσογούρουνα είναι γνωστό, αν και σπάνια απασχολεί τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης. Τις φορές που θα συμβεί αυτό θα είναι μόνο αν το θύμα της μπατσάδικης κτηνωδίας χάσει την ζωή του (όπως έγινε στο Α.Τ Νίκαιας) ή αν αναγκαστούν να μεταφέρουν τον βασανισμένο αλλοδαπό σε νοσοκομείο όταν κινδυνεύει η ζωή του.

Διαβάζουμε απ’ το σημερινό αστυνομικό δελτίο:

«Νέο κρούσμα αστυνομικής βίας σε βάρος αλλοδαπού. Πέντε αστυνομικοί του Α.Τ Ακροπόλεως συνελήφθησαν για βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας σε βάρος ενός 30χρονου υπηκόου Χιλής ο οποίος είχε συλληφθεί για επίθεση κατά πολίτη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αλλοδαπός στην διάρκεια της κράτησης του ζήτησε να πάρει τηλέφωνο και όταν του το αρνήθηκαν άρχισε να διαμαρτύρεται, οπότε ένας αστυνομικός άρχισε να τον χτυπά. Και οι πέντε αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ σήμερα παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα. Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στον κορμό και στα άκρα και νοσηλεύετε σε σοβαρή κατάσταση».

Εντελώς «στρογγυλεμένα» παρουσιάζετεαι ο βασανισμός που βίωσε ο μετανάστης από τους μπάτσους και είχε σαν αποτέλεσμα τώρα να είναι στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Μην ρωτήσετε για τις συνέπειες που θα έχουν οι μπάτσοι – βασανιστές. Τις ξέρετε. Αρκεί να θυμηθείτε την υπόθεση της «ζαρντινιέρας», την δολοφονία του Πακιστανού μετανάστη στο Α. Τ. Νίκαιας.

Και στην συγκεκριμένη μπατσάδικη κτηνωδία η κατάληξη είναι γνωστή.
Στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξουν ανούσιες μεγαλόστομες δηλώσεις του υπουργού Καταστολής, μια ΕΔΕ για τα μάτια …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger