Home » » Ακροδεξιό "μπουμπούκι"

Ακροδεξιό "μπουμπούκι"

Από giorgis , Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009 | 1:32 μ.μ.

Ροδόσταμο έσταζε το στόμα της βουλευτίνας Φωτεινής Πιπιλή μιλώντας για τον δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας» Μάκη Νοδάρο.
Αιτία το δημοσίευμα του τελευταίου για το πρόστιμο που επεβλήθη από την Πολεοδομία Ζαχάρως Ηλείας στην βουλευτίνα της Ν.Δ για αυθαίρετα κτίσματα που είχε κάνει.

Βγήκε, λοιπόν, η Φ. Πιπιλή στο ρ/σ «Θέμα» και άφησε άφωνους όλους τους ακροατές. Πέρα από το ότι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για την φωτογραφία της που συνόδευε το ρεπορτάζ άρχισε το «στόλισμα» στον Μάκη Νοδάρο.

Σύμφωνα με την βουλευτίνα της Ν.Δ ο δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» είναι «δυνάστης», «δόλιος», «συκοφάντης», «φαντασιόπληκτος», «δικαστής», «εισαγγελέας», «ψεύτης», «κατάπτυστος», που επιδίδετε σε «δημοσιογραφική αλητεία».

Το ρεπορτάζ βασίστηκε σε «δημοσιογραφική έρευνα της «Ε», την οποία η κ. Πιπιλή προσπάθησε να σταματήσει ανεπιτυχώς με επιστολές της στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ (!)», όπως γράφει η εφημερίδα, ενώ στην ραδιοφωνική της παρουσία η βουλευτίνα της Δεξιάς δεν είπε λέξη για την ταμπακιέρα.

Το έχουμε ξαναγράψει. Η Φωτεινή Πιπιλή είναι ένα απ’ τα πιο ακροδεξιά «μπουμπούκια» της συντηρητικής παράταξης και δεν χάνει ευκαιρία να το επιβεβαιώνει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger