Home » » Τα "Θαύματα" του Χατζηνικολάου

Τα "Θαύματα" του Χατζηνικολάου

Από giorgis , Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 | 9:01 μ.μ.

"Τη μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Βερόνικα» από τον οποίο εκπέμπει ο «Real FM», στην «Real Group Ελλάς», ιδιοκτησίας Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή, ενέκρινε χτες η Ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Η μεταβίβαση του ραδιοσταθμού έγινε έναντι 2.678.000 ευρώ", διαβάζουμε σε καθημερινή εφημερίδα.

Για στάκα ρε παιδιά, γιατί εδώ τα εκατομμύρια ευρώ ο Χατζηνικολάου τα έχει σαν στραγάλια.

Κατέχει πολυτελέστατη βίλα που έχει φτιάξει στην περιοχή της Πολιτείας, το κόστος της οποίας εκτιμάται ότι έχει ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που μάλιστα διαθέτει και ασανσέρ για να μπορεί να ανεβάζει την πολυτελή Porsche του στον... όροφο του σπιτιού του για να μην την κλέψουν, όπως λέει.

Επίσης στην ιδιοκτησία του φέρονται βδομαδιάτικη εφημερίδα, όπως και ραδιοφωνικός σταθμός ενώ τώρα μαθαίνουμε ότι έδωσε πακτωλό χρημάτων για να μεταβιβαστεί και στο όνομα του άλλος ρ/σ.

Πώς στο διάολο έχει βρεθεί με τόσο τεράστια περιουσία και οικονομική ρευστότητα;

Εντάξει, έχει πει στην ραδιοφωνική του εκπομπή ότι είναι ένας πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος, κάνει την προσευχή του τουλάχιστον μια φορά την μέρα και έχει βιώσει πολλά «μικρά θαύματα».

Αλλά επειδή και τα «θαύματα» έχουν ένα όριο –δεν μπορεί παράδειγμα κάποιος να χάσει σε ατύχημα εντελώς το ένα του χέρι και να γίνει «θαύμα» να φυτρώσει άλλο- μήπως θα ‘πρεπε να μας πει ο Ν. Χατζηνικολάου ποια είναι η «δύναμη» που του κάνει τέτοια «θαύματα» που για μας είναι ανεξήγητα;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Ιουνίου 2009 στις 11:13 μ.μ.

Του εχεουν πει το μυστικο ο Κουρής και ο Τραγκας Μάκη!! Απο αισθητική πάντως ο καλός θεός δεν εβαλε το χερι του

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger