Home » » Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα

Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα

Από giorgis , Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008 | 12:42 μ.μ.



Ο Νίκος Χατζηνικολάου ένας δημοσιογράφος προερχόμενος από τα σπλάχνα της δεξιάς – στην εφηβεία του υπήρξε για ένα διάστημα πρόεδρος της μαθητικής οργάνωσης της Ν.Δ, ΜΑΚΙ, ενώ υπήρξαν και σκέψεις για να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με την στήριξη της Ν. Δ,- θεωρείτε από το σινάφι του ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.

Με πολυτελέστατη βίλα που έχει φτιάξει στην περιοχή της Πολιτείας, το κόστος της οποίας εκτιμάται ότι έχει ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που μάλιστα διαθέτει και ασανσέρ για να μπορεί να ανεβάζει την πολυτελή Porsche του στον... όροφο του σπιτιού του για να μην την κλέψουν, όπως λέει, θεωρείτε πρότυπο δημοσιογράφου από αρκετούς εκκολαπτόμενους συναδέλφους του.

Σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή το Ν.Χ μας είπε ότι είναι ένας πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος, κάνει την προσευχή του τουλάχιστον μια φορά την μέρα και έχει βιώσει πολλά «μικρά θαύματα».
Μπορεί αυτός να είναι και ο λόγος για την τόσο μεγάλη επαγγελματική και οικονομική του εξέλιξη.
Μόνο με «θαύματα» θα μπορούσε κάποιος να δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Πάντως ποιοι νεοδημοκράτες «άγιοι» έκαναν αυτά τα θαύματα δεν μας είπε.

Ο λόγος που κάνουμε αυτή την ανάρτηση είναι γιατί ακούσαμε σήμερα τον Νίκο Χατζηνικολάου να μας εξηγεί γιατί μπορεί να «παραπλανήθηκε» και ο Θ. Ρουσόπουλος.

Αφού εισαγωγικά μας είπε πόσο εκτιμάει τον υπουργό προπαγάνδας της κυβέρνησης πρόσθεσε ότι «η εξουσία οδηγεί στην ματαιοδοξία» και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Ν. Χ. «ένα καλό γλείψιμο από ένα παπά με τέτοιες ικανότητες και με μεταφυσική προσέγγιση των πραγμάτων μπορεί να κάνει την ματαιοδοξία να σε τυφλώσει».
Παρ’ όλα αυτά όμως ο Ν.Χ εξακολουθεί να θεωρεί τον Θ. Ρουσόπουλο «έντιμο και άξιο συνάδελφο».

Και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα δηλαδή. Ή πώς μπορείς να ελίσσεσαι σε όλες τις καταστάσεις έχοντας την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Υπόδειγμα μαχητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που σε καταξιώνει επαγγελματικά και προπαντός οικονομικά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger