Home » , » Στον δρόμο του Εφραίμ

Στον δρόμο του Εφραίμ

Από giorgis , Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008 | 3:52 μ.μ.


Ο δεσπότης Αιγιαλίας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, εκτός από πολύ καλός μπλόγκερ που είναι ταυτόχρονα είναι και θαυμάσιος επιχειρηματίας αφού ξέρει άριστα να αξιοποιεί τον «οβολό» του «ποιμνίου» του.

Για όποιον έχει να του ακουμπήσει χοντρά μπακίρια ο δεσπότης έχει φτιάξει ένα επίγειο παράδεισο με το όνομα, ξενοδοχειακό συγκρότημα «Σήμαντρον». Μιλάμε για μια χλυδάτη υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα που θα την ζήλευαν όλοι η καπιταλιστές που ασχολούνται μ αυτό το αντικείμενο.
Βρίσκεται στο χωριό Ελαιώνας Διακοφτού. Είναι πάρα πολύ δραστήριο επιχειρηματίας ο δεσπότης, πιθανόν με την «θεία χάρη» που ο ίδιος δημιούργησε κατασκευαστική εταιρία για να δημιουργήσει αυτή την επιχείρηση ξοδεύοντας 4.000.000 «αγιασμένα» ευρώ.

Για να μην σας γράφουμε πολλά σας λέμε ότι η επιχείρηση του «αγίου Αιγιαλίας και Καλαβρύτων» διαθέτει πλήρεις πακέτο για γάμους με χλιδάτες σουίτες, πισίνες κ.λ.π ενώ αν επιλέξετε να πάτε σόλο θα πληρώσετε την βραδιά 102 ευρώ το μονόκλινο.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της αγιασμένης επιχείρησης.

Επειδή είναι πολυσχιδείς η επειχειρηματική δραστηριότητα αυτού του "αγίου" και δεν θέλουμε να τον αδικήσουμε αναφέροντας μόνο για τις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις να ολοκληρώσουμε την ανάρτηση μας παραθέτοντας ένα απόσπασμα από δημοσίευμα του «Βήματος» στις 14/01/2007: "Αυτή τη φορά ο κ. Αμβρόσιος έρχεται στην επικαιρότητα με μιαν άλλη ιδιότητά του, αυτή του «επιχειρηματία», και, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι απλώς «παίκτης» αλλά ο «πυρήνας» μιας ομάδας επιχειρηματιών οι οποίοι στηρίζουν με σημαντικά κεφάλαια τις επιλογές του.
Οι επιχειρηματίες αυτοί δραστηριοποιούνται στους τομείς της ναυτιλίας, των κατασκευών, των ειδών διατροφής, της τουριστικής βιομηχανίας και των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων. Ορισμένοι εξ αυτών ελέγχουν επιχειρήσεις που απλώνουν τις δραστηριότητές τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Ετσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τη μία ημέρα εγκαινιάζει την καθέλκυση ενός ελληνόκτητου πλοίου στην Κίνα και την άλλη ενός εργοστασίου παγωτών στη Νέα Υόρκη..."
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger