Home » » Προφητείες

Προφητείες

Από giorgis , Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008 | 1:40 μ.μ.


Μέσα στο κλίμα των ημερών και η «Espresso». Αφού όλες οι άλλες φυλλάδες ασχολούνται με τις μπίζνες που κάνουν οι καλόγεροι στο «Αγιο» όρος δεν θα ‘πρεπε κι αυτή να προσφέρει κάτι ανάλογο στο ιδιαίτερο αναγνωστικό κοινό της;

Μάλλον ο καλογεροσκρούμπρια δεν θα ήταν διαθέσιμος (αλήθεια που έχει εξαφανιστεί ο γίγαντας Μουλατσιώτης;) και επέλεξε ένα άλλο νούμερο κοσμοκαλόγερο που έχει ρασοτραβήγματα με τον δεσπότη του.

Ο Μάξιμος, που λέτε, εκτός απ’ το ότι ξέρει να ψάλει (τι τροπάρια λέει και από ποιο άμβωνα ας μην τα αναφέρουμε γιατί θα γίνουμε πιο κίτρινη κι απ’ την «Εσπρέσο) έχει και τις απόψεις του για το εκκλησιαστικό γίγνεσθαι και παράλληλα κάνει και τις προφητείες του.

Τις εκτιμήσεις του ειδικά αυτές που λεν ότι «στην εποχή μας για να γίνει κάποιος δεσπότης πρέπει μα πληρώσει και να είναι ανώμαλος», δεν θα τις σχολιάσουμε. Χρόνια στο κουρμπέτι είναι, συνέχεια αλισβερίσια με ρασοφόρους έχει, κάτι περισσότερο θα ξέρει από μας.

Στην προφητεία του κοσμοκαλόγερου έχουμε κάποιες ενστάσεις. Εβγαλε, που λέτε ένα βιβλίο ο Μάξιμος και μας λέει ότι ο αντίχριστος έχει γεννηθεί και θα σκάσει κέρατα στη γη σε πέντε χρόνια.
Ε, και; Τι θα αλλάξει αν σουλατσάρει ανάμεσα μας άλλος ένας; Εμείς ήδη ξέρουμε ένα σωρό κουστουμαρισμένους διαβόλους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και μας έχουν κάνει την ζωή κόλαση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger